První příkoří zamilované dvojice. Byt Viky a Filipa vykradou

Ben ztratil klíče od bytu – ZOO (128)

Eva Burešová (30) a Tomáš Klus (37) řeší coby Viky a Filip pěknou nepříjemnost. Ben ztratil klíče od bytu a dvojice přemýšlí, zda je nutné vyměňovat zámky. Než to ale stihnou udělat, čeká je doma pohroma. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Málokdo by si tipnul, že se fotograf Filip, vyhlášený sukničkář a lamač dívčích srdcí, dokáže kvůli některé ženě změnit. Krásné Viky se to ale podařilo a jejich láska jen vzkvétá. Společně vyhráli pěveckou soutěž se zamilovaným duetem a Filip navíc zbožňuje i malého syna Viky, jemuž často dělá dokonalou chůvu. I jejich vztah však má své mráčky.

Bývalý slavný olympionik musí odolávat pokušení v podobě svůdných žen, které ho chtějí ulovit. Kvůli únavě z každodenních starostí pracující maminky navíc zažívá první odmítnutí od Viky, úlet by se tak nabízel. I když to Filip ustojí, vzápětí se objeví další zádrhel. Ben se ztratí klíče od bytu. „Jsem pro vyměnění zámku. Včera to byl takový divný pocit, když jsme mysleli, že sem někdo vlezl,“ naráží Filip v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě, na okamžik, kdy je v noci vyděsila totálně vyčerpaná Sid. „Taky si sem pak budeme moct přinést něco cenného,“ usmívá se potutelně.

Jenže než se výměna klíčů zařídí, je pozdě. Viky se vrací s juniorem z procházky a zarazí ji, že není zamčeno. Přikládá to ale jen své zapomnětlivosti. Po vstupu do bytu však na ni čeká totální spoušť – otevřené šuplíky, převrácené židle, rozházené věci. Pár tak bude muset řešit pořádnou nepříjemnost.

Seriál ZOO zpestří nové postavy

Do nové sezony vstoupí populární seriál s novými příběhy i tvářemi. Partičku posílí tři nováčci – Veronika Žilková, Martin Preiss a Denisa Nesvačilová – a pořádně zamotají životy hrdinů, se kterými už teď osud rukou scenáristů pěkně zatřásl. Na co se můžete těšit?

Petra Hubáčková (Veronika Žilková) začne pracovat v zahradě jako uklízečka a do toho se pokusí urovnat svou minulost. Řada přijde také na Ovčíkovy, u nichž zlo bude potrestáno a do rodiny se připlete nový člen v podobě Dominiky Skoupé (Denisa Nesvačilová). Přikloní se tato holka na stranu zla, nebo dobra? To se uvidí. Dějem zamíchá i Martin Preiss jako „Marty“ Pivoňka coby Adamův souputník z mise v Afghánistánu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.