Poznáváte je? Dvojčata Černá ukázala, jak vypadala ve svůj první školní den

Dvojčata použila alkohol s methanolem – ZOO (129)

Slavná dvojčata Lucie a Barbora Černé jsou si podobná jako vejce vejci. Dobře to vědí i diváci rodinného seriálu z prostředí zoologické zahrady, kteří si je často pletou. Ještě složitější to s odlišením dívek měli jejich učitelé. Jen se podívejte, jak sestry vypadaly první den na základní škole.

„Chodila jsem se sestrou do jedné třídy a pochopitelně jsme spolu seděly v lavici. V ruce jsem držela obrovský kornout se sladkostmi, že jsem přes něj vůbec neviděla a bála jsem se, že zakopnu,“ vzpomíná na svůj první školní den Lucie, kterou diváci znají jako Izy.

„To, že jsme seděly se sestrou vedle sebe, logicky učitelům motalo hlavu a občas jsme toho náležitě využívaly,“ přiznává nyní po letech rebelsky Lucie a sestra Barbora coby seriálová Tes ji doplňuje. „Samozřejmě jsem šla do školy se sestrou Luckou, měla jsem batoh a kornout. Díkybohu za to, že rodiče vyfotili vzpomínkovou fotku, jinak bych si ani nepamatovala, co jsem měla na sobě,“ popisuje, jak společně procházely branami základní školy.

Na pohled jako dva andílci

„Díky tomu, že jsem šla s Luckou, jsem nebyla tak nervózní. To je výhoda, vždy jste na ty nové situace dvě. Pamatuji si, že jsem se do školy těšila, bylo to dobrodružství. Šli s námi rodiče a babička s dědou. Byli jsme taková velká rodina. Logicky děti ve škole zajímalo to, že jsme dvojčata a vypadáme stejně. Byly jsme tak občas středem zájmu, což nás naučilo umět si udělat z věcí legraci a rychle se otrkat. Bylo to ale moc fajn,“ dodává s úsměvem Barbora.

Čtěte také:  Syn Evy Burešové se chystá do první třídy. Maminka se bojí brzkého vstávání

Zatímco na dnes už skoro vzácné fotce z prvního dne ve školní lavici působí dívky s roztomilými culíčky jako vzorná neviňátka, v seriálu ZOO se čerstvě řítí do další opravdu nebezpečné akce. Podívejte se v extra ukázce hned v úvodu článku, co chystají v nejbližších dílech. Opravdu použijí alkohol s metanolem do bonbonů? Dívejte se na ZOO každé úterý a čtvrtek večer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.