Celebrity

1. září 2023 11:50

Vanesa Havlíková

Syn Evy Burešové se chystá do první třídy. Maminka se bojí brzkého vstávání

Syn Evy Burešové Nathaniel se chystá do první třídy

Herečka Eva Burešová (30) se aktuálně věnuje natáčení nových dílů seriálu ZOO, do toho stíhá koncertovat se svou kapelou, a jak to tak vypadá, neodpočine si ani s příchodem podzimu. Její starší syn Nathaniel totiž po prázdninách nastupuje do první třídy.

Do školy se s trochou nadsázky těší více Eva než malý Nathaniel. „Těším se z toho, že se Náťa naučí spoustu věcí. Já jsem na základní škole milovala třeba dějepis či zeměpis. Modlím se, aby tam zažil především krásných devět let,“ řekla herečka v pořadu Showtime. Jsou ale i věci, ze kterých má Eva Burešová strach již předem. „Bojím se toho, jestli budeme umět vstávat každý den tak strašně brzo,“ přiznala.

Do volby povolání synům mluvit nebude

A jak se herečka těší na opakování učiva? „Samozřejmě jsou předměty, na které se těším, a jsou předměty, které doufám, že převezme můj partner nebo tatínek od Nathánka,“ vysvětlila.

Mohlo by vás zajímat: Myslivcová dala synovi jméno Derian. Celebrity mají i Rumii, Tristana či Enolu

Na volbu budoucího povolání mají obě její děti ještě čas. Burešová se přesto vyjádřila k tomu, jak by zareagovala, kdyby se vydaly v maminčiných šlépějích. „Rozhodně jim to nebudu zakazovat, protože by to nemělo cenu. Myslím si, že si člověk musí zkusit všechno sám,“ prozradila na závěr.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.