Celebrity

19. září 2023 13:00

redakce Prima Ženy

Justýna Drábková okouzlí v populárním seriálu jako kráska s temnou minulostí

ZOO (105) – Adam zachrání Alberta

Už několik natáčecích dní má za sebou mladá Justýna Drábková (17), která do zaběhnuté party seriálu z prostředí zoologické zahrady okamžitě zapadla. Na talentovanou Justýnu se exkluzivně podívejte ve fotogalerii. Její podoba s jinou slavnou a půvabnou herečkou není náhodná.

„V ZOO se mi líbí, musím říct, že jsou tady všichni hrozně fajn, pomáhají si, zkoušejí spolu text, i když v té scéně třeba nehrají. Pomůžou i mně, vyzkoušejí mě, dají mi různé rady. Je tu přátelský kolektiv a cítím se tu opravdu dobře,“ prozradila hned na začátku Justýna, která má k herectví dost blízko, a to díky své matce, herečce Janě Bernáškové, již si diváci oblíbili jako mladou lékárnici Anežku v seriálu Všechny moje lásky.

A protože štěstí přeje připraveným, Justýna přiznává, že věděla, do čeho jde, jelikož seriál sledovala. „Na ZOO jsem se dívala v televizi, takže jsem věděla, o co půjde, kdo tam hraje a jaké jsou v seriálu postavy,“ vysvětlila. A koho tedy bude mladá slečna hrát a jaká její Ivana bude?

Nová postava kladná určitě není

„Kladná určitě není, i když se ze začátku bude zdát, že je milá, s příběhem a postavami kolem sebe dost zamává. Je divoká a vlastně bych řekla, že je i dost divná, taková trošku psycho holka. Líbí se mi to, ale je těžké takovou postavu hrát. Není to lehká role, představuju někoho úplně jiného, než jsem já sama,“ prozradila o roli Ivany. Ta se dostane do blízkosti rodiny Novotných v okamžiku, kdy začne chodit s mladým Edou, který v ukázce v úvodu článku unikne tragické nehodě.

Čtěte také: Michaela Pecháčková má zakázáno měnit barvu i délku vlasů. Může za to její role

„Na place se potkávám téměř neustále s Vojtou Vovesným, s Míšou Pecháčkovou už jsem taky točila a se Sabinou Laurinovou jsme se jen potkaly a pozdravily, tam nás teprve nějaké natáčení čeká a já se na něj moc těším. Všichni jsou tu moc milí a rozumíme si,“ popsala

Mladá herečka teď velmi intenzivně přebíhá mezi studiem diplomacie na mezinárodní škole a natáčením. „Začala jsem točit na konci prázdnin, takže už toho mám dost za sebou – a teď budu pár dní ve škole chybět. Nedá se nic dělat, točím i o víkendech. Je to docela fajn, protože na začátku školního roku toho tolik není, nepíšou se testy a dá se to celkem zvládnout,“ přiznala Justýna, které doma pomáhá s přípravou na natáčení maminka Jana Bernášková.

„Učíme se spolu. Má pro mě dobré připomínky a myslím si, že bych to bez její pomoci měla mnohem těžší. Sedneme si spolu a radí mi, jak to zahrát nebo co bych mohla vylepšit. Jsem za to ráda,“ přiznala Justýna, která se moc těší, co na její postavu řeknou diváci. „Jsem strašně zvědavá, co na to lidi řeknou. Jestli jim Ivana bude sympatická a jestli jim bude připadat zajímavá. Přeju si, aby byla, protože není žádná tuctovka. Je hodně jiná, takže uvidíme, jak na ni budou fanoušci ZOO reagovat,“ uzavřela herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.