Viky může spolupracovat se slavnou herečkou. Filip jí ale radost překazí

Filip zkazí Viky radost ze spolupráce s herečkou – ZOO (132)

Eva Burešová (30) výská v oblíbeném seriálu radostí. Ač tomu sama nemohla uvěřit, vyhledala ji známá herečka a nabídla spolupráci. Jen Filip z toho není nadšený. A má důvod. Její bývalí kolegové totiž nedopadli dobře. Odvrátí od Viky byznysový průšvih? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Všední ráno naruší Viky telefonát od neznámého čísla. Ve chvíli, kdy se volající na druhém konci představí jako Zlatka Císařová, designérka se jen zasměje dobrému vtipu a zavěsí. Nevěří, že by slavná herečka měla zájem kooperovat právě s ní. Jenže blonďatá hvězda se nenechá jen tak odbýt a zamíří až do Markova baru. „Údajně tady vystupuje Viky Janečková, je to tak? Ráda bych s ní mluvila osobně, kdyby to šlo. Přijde sem dneska?“ ptá se překvapeného Marka hvězda v podání herečky Anny Kulované.

Zatímco místní štamgast je oslněn hereččiným půvabem, Marek neváhá a zařídí oběma dámám schůzku. Viky tak může v dalším díle seriálu ZOO, na který se těšte ve čtvrtek večer na Primě, slavit. „Neuvěříš, co se mi stalo! Domluvila jsem se na spolupráci se Zlatkou Císařovou,“ jásá nadšeně doma. Jenže Filip z toho nijak na větvi není. „Jaký je rozdíl mezí prací pro ni nebo pro Štefánkovou?“ ptá se jí fotograf zoologické zahrady a naráží na podnikatelku, která chtěla Viky zneužít.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

„Císařová natiskne na oblečení svoje logo a bude žít z tvé práce,“ vidí to střízlivě Filip, zatímco jeho partnerka je smutná, že jí kazí radost. Herečka však vzbudí v bývalém sportovci podezření i při návštěvě zoo, kde láká fanoušky ke sledování svých sociálních sítí, na nichž co nevidět představí novou kolekci dětského oblečení. Dá si tu námahu a najde pána, s nímž Císařová v minulosti spolupracovala. Jeho sdělení Viky pěkně znepokojí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.