Móda podle horoskopu: Rakům nejlépe sedne elegantní styl, Blíženci jsou trendy

Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu se vyznačuje svým osobitým charakterem a stylem. Právě podle astrologie se může určit také ideální módní styl. Jaký se hodí k vám podle horoskopu?

Beran – Ohnivý a neohrožený styl

Beranům se nejvíce hodí odvážný a dobrodružný styl, který skvěle koresponduje s jejich dynamickou a energickou povahou. Těmto jednotlivcům nejvíce sluší živé barvy a výrazné kousky, které zaujmou všechny v místnosti. V módě se nebojte odvázat, neohroženost k vám prostě patří.

Mohlo by vás zajímat: 12 znamení zvěrokruhu a jejich superschopnosti. Zjistěte, čím vyniká to vaše

Býk – Zemská nadčasová elegance

Býci milují pohodu a luxus, což se odráží i ve výběru jejich oblečení. V šatníku mají nadčasové kousky, které nikdy nevyjdou z módy. Skvěle se k vám hodí zemité tóny a luxusní látky, pomocí kterých si vytvoříte sofistikovaný, ale pohodlný look.

Blíženci – Všestranná a trendy móda

Blíženci jsou známí pro svou rozdvojenost a s tou přistupují také k módě. Můžou se objevit v nenápadných kouscích, ale další den vás překvapí v sexy oblečku. Jejich módní styl se vyznačuje všestranností. Experimentují s různými styly a trendy, módu milují a vždy se objeví v cool outfitu.

Rak – Pohodlná chic elegance

Raci mají pečující a empatickou povahu, což se odráží i v jejich preferencích v oblasti módy. Dávají přednost pohodlnému oblečení, ve kterém se cítí komfortně a dobře. Nejlépe se k nim hodí pastelové odstíny a jemné látky, které obohatí jejich styl.

Lev – Dramatický a královský styl

Lvi prostě milují okázalosti. Rádi se předvádí, a to se projevuje také ve stylu jejich oblékání. Vezmou si na sebe luxusní kousky a nebojí se ani výrazných potisků a doplňků.

Panna – Klasická a nablýskaná sofistikovanost

Panny mají smysl pro detail a dávají přednost elegantnímu stylu. Minimalistické vzory a uhlazený vzhled je pro ně to pravé ořechové. Mají rády nadčasovou módu a v barvách se často oblékají do bílé či černé.

Váhy – Vyvážená a harmonická móda

Váhy hledají rovnováhu ve všech aspektech života, a to včetně módy. Slušet vám budou splývavé oděvy s nádechem boho, jež budou skvěle odrážet váš harmonický styl.

Štír – Tajemný a svůdný styl

Štíři kolem sebe mají doslova magnetickou auru, která lidi přitahuje. Nejlépe k nim sedí sexy tmavé barvy. Tito lidé se musí ve svém outfitu cítit sebevědomě a sexy, což jim ještě přidá na přitažlivosti a sex-appealu.

Střelec – Dobrodružný a nespoutaný styl

Střelci milují cestování a dobrodružství, což se odráží v jejich bohémském stylu. V módě dávají přednost pohodlí, které je inspirované cestami a jinými kulturami. Nebojí se vzorů a nových stylů, takže vás svým oblečením vždy tak trochu překvapí. V módě se stejně jako v životě nebojí experimentovat.

Čtěte také: 5 znamení zvěrokruhu, na která se nedá zapomenout. Proč je nedostanete z hlavy?

Kozoroh – Sofistikovaná a ambiciózní elegance

Kozorozi mají cílevědomou a ambiciózní povahu, což se podepisuje nejenom na jejich přístupu ke kariéře, ale také v módě. Mají rádi klasiku, kvalitní materiály a provedení. Při oblékání si dávají záležet, aby působili profesionálně a dělali dobrý dojem.

Vodnář – Svérázná a progresivní móda

Vodnáři mají jedinečný a výstřední smysl pro styl. Často je potkáte v nekonvenčních kouscích oblečení, které zaujmou na první pohled. Pro módu mají neuvěřitelný cit a nebojí se to ukázat. Okázalost a inovace k nim patří.

Ryby – Snové a éterické kouzlo

Ryby jsou zkrátka snílci, kteří však mají dobrou intuici, pokud se ji naučí poslouchat. Jejich povaha skvěle koresponduje s éterickým a romantickým stylem, ve kterém se budou cítit doslova jako ryba ve vodě. V jemných barvách a splývavých látkách budete vypadat skvěle.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.