Trýznivý výslech lotra uvězněného v kleci. Charlie si nezadá s mafiánskými praktikami

Marek Němec (42) se toho coby lump Charlie v oblíbeném seriálu nebojí. Když si něco vezme do hlavy, je rozhodnutý získat to stůj co stůj. Pozná to i zlodějíček Šafařík, který se na rozkaz zlotřilého Ovčíka vloupal do psího útulku Katky v podání Lucie Šteflové (28). Netušil, že nejenže bude lapen, ale také podroben krutému výslechu v kleci. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Kdo se postaví do cesty Charliemu, ten se se zlou potáže. A kdo tomu nevěří, tomu to Marek Němec coby podvodníček, jenž si založil živnost na krásných dvojčatech a okrádání neřádů, názorně předvede. Ovčík si nechce dát pokoj se schválnostmi vůči Katce a útulku, Charlie proto nelení a pro jistotu najme své milé ochranku. Díky namakanému bodyguardovi tak skončí zlodějíček vyslaný Ovčíkem svázaný v kleci s roubíkem v puse.

„Vy šmejdi, okamžitě mě pusťte,“ utrhne se na ně vězněný zlosyn, jen co ho roubíku zprostí. Jinak ale mluvit a přiznat, kdo ho do útulku poslal, nehodlá. „Právě jsi získal hodinu v kleci zdarma,“ usměje se na něho naoko vlídně Charlie v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Budeš tady tak dlouho, dokud nezačneš zpívat,“ oznamuje mu Marek Němec, jehož můžete vidět také coby fotbalového trenéra exkluzivně na prima+ v seriálu Malá velká liga. Ani tam není žádný svatoušek, stejně jako Karel Rakušan. Ten se totiž neostýchá a trýznění padoucha v kleci si až užívá.

Drsný výslech v ZOO

Když jeho výslechové metody nezaberou, je na pomoc přivolán policista Břéťa. Slušnému majorovi dodržujícímu zákony totiž došla trpělivost a s Charlieho týmem, jenž už má na svědomí třeba napálení starosty Bavora nebo okradení Polákových, se kvůli potrestání jinak nedotknutelného Ovčíka spřáhl. „Mohli bychom se dohodnout. Když nám řeknete, kdo vás sem poslal,“ lanaří Břéťa spoutaného Šafaříka, který už má na krku pár dalších prohřešků. Nakonec se domluví, zadarmo to ale nebude.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.