Adam panikaří z možného těhotenství přítelkyně. Na potrat nepůjdu, naštve se Sid

Adam je nervózní z možného těhotenství Sid – ZOO (132)

Šimon Bilina (28) se jako Adam v oblíbeném seriálu obává, zda Sid v podání Michaely Pecháčkové (19) nečeká jejich potomka. Přestože si dříve miminko přál, po strašidelné vizi, dle níž by měla jeho láska zemřít při porodu, ho tato představa děsí. V případě pozitivního těhotenského testu by tak Sid hnal na potrat. Ona je ale zásadně proti. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Chvíli se zdálo, že Adamova tušení už jsou minulostí. Jenže věštecké schopnosti ho opustily pouze dočasně. Nyní se vrátily v plné síle. A hrozivější než kdy dřív. Podle Haďákových vizí by měla jeho láska Sid zemřít při porodu. Přestože spolu s kamarádem psychologem došel k závěru, že jsou to jen vzpomínky na děsivé zážitky z Afghánistánu, které se promítly do jeho současného života, obav se zbavit nedokáže. Zvlášť v momentu, kdy se Aničce zpozdí menstruace.

Na rozdíl od partnerky, jež o jeho vizi nemá tušení a ohledně těhotenství si zachovává chladnou hlavu, má nervy na pochodu. „Mám strach. Teď má pár dnů zpoždění a to je fakt divná náhoda, ne?“ svěřuje se Adam Filipovi, jemuž jako jednomu z mála může vše bez obav říct. V minulosti ho totiž varoval před neštěstím a zachránil tak život jeho rodičům. „Co když těhotná je? A ta vize je opravdu o ní?“ radí se s Filipem v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. Pravdou totiž je, že těhotenství Sid bylo v plánu jako částečná záplata na smutek po tragické smrti jejího otce Eduarda.

Zkraťte si čekání na další díl a zahrajte si ZOO pexeso!

Sid nedostala v seriálu ZOO menstruaci

Jenže teď Adam obrací a při myšlence na potomka ho chytá panika. „Zpoždění menstruace může být kromě jiného způsobeno i stresem. Za zpožděnou se považuje taková, která přijde později než pět dní po očekávaném termínu,“ předčítá mu Sid a snaží se ho uklidnit tím, že tolik dnů to ještě není a stresových situací zažila v poslední době mnoho.

Čtěte také: Eva Burešová sebou málem švihla na natáčení. Šokovala ji nominace na divadelní ceny

Menses se ale neobjeví ani následujícího rána. Nervózní Haďák ji už ani neposílá pro těhotenský test, ale rovnou k doktorovi. „Proč?“ nechápe úspěšná ošetřovatelka. „Kdyby se ukázalo, že těhotná fakt jsi, aby se to dalo nějak řešit,“ šokuje ji odpovědí, která Sid pořádně vytočí. „Ještě před pár týdny jsi mě do dítěte pomalu nutil a teď chceš, abych šla na potrat?“ nevěří svým uším mladá blondýnka a tuto možnost okamžitě zavrhne. Co Adam udělá, pokud bude opravdu těhotná?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.