Celebrity

11. září 2023 17:15

Eliška Reiglová

Eva Burešová sebou málem švihla na natáčení. Šokovala ji nominace na divadelní ceny

Herečka Eva Burešová (30) se aktuálně věnuje natáčení nových dílů seriálu ZOO a právě tam jí přišla zpráva, která ji šokovala v tom nejlepším smyslu slova. Zjistila, že ovoce přináší nejen její práce před kamerou, ale i ta na divadelních prknech. Dostala totiž dopis o širší nominaci na Ceny Thálie.

Eva Burešová má jakožto dvojnásobná maminka, herečka a zpěvačka plné ruce práce. Proto na chvíli zapomněla, že se už za pár týdnů bude konat prestižní předávání cen Thálie, kterými jsou oceňováni umělci, jimž se podařilo podat uchvacující výkon na divadelních prknech. A mezi ně se řadí i ona sama.

Čtěte také: Eva Burešová o zážitcích v Americe. Brečela, až si musela dát prášek na bolest

„Když mi přišel dopis o širší nominaci, zrovna jsme točili seriál ZOO a já malém spadla ze židle. Vždyť já na tyhle ceny úplně zapomněla! A teda upřímně jsem si myslela, že se tak trochu zapomnělo i na mě,“ napsala Burešová na Instagramu. Při té příležitosti vyzvala své fanoušky, aby se na hru Bodyguard, v níž ztvárňuje hlavní roli, přišli podívat.

Sledující začali herečce okamžitě gratulovat a přáli jí hodně štěstí při vyhlašování vítězů, musela proto upřesnit, jak se věci mají. „Jedná se o širší nominaci, takže vyhrát nemohu, ale taky mi to nikdo nevezme,“ napsala s vysmátým emotikonem.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová o líbání s Tomášem Klusem. Čekala rok, ale stálo to za to

Nominaci mohou v ocenění proměnit tři herečky, konkrétně Hana Holišová za ztvárnění Marty Kubišové v muzikálu Marta, Michaela Horká za roli paní Lovett v inscenaci Sweeney Todd: Ďábelský lazebník z Fleet Street a Petra Janečková za roli Emilie ve hře Makropulos musical.

Syn Evy Burešové šel do první třídy, jak se na tento okamžik připravovali?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.