Eva Burešová o zážitcích v Americe: Brečela jsem, až jsem si musela dát prášek na bolest

Herečka a zpěvačka Eva Burešová nedávno oslavila třicáté narozeniny a od partnera, šéfkuchaře Přemka Forejta (36), dostala dárek, na který bude vzpomínat celý život. Výlet do Ameriky! Se svými fanoušky teď pravidelně sdílí zážitky, jeden z těch posledních byl natolik silný, že herečka nemohla přestat plakat.

Cesta Evy Burešové a Přemka Forejta je opravdu zážitková. Podle všeho i prohloubí jejich vztah, protože Eva si na svých sociálních sítích přítele nemůže vynachválit. „Tahle osoba mě zásobila zážitky na roky dopředu,“ napsala ke společné fotce na svém Instagramu. „Kdykoliv narazíme na novou výstavu nebo obchod, co by se mi mohl líbit, bez problému vcházíme do dveří. Trpělivě mě nechá prohlížet si památky, a dokonce jsme hodinu (HODINU!!!) byli v obchodě s kameny a ezo krásami a on mi tam ještě přinesl čaj, abych dodržovala pitný režim. Takhle... jestli vnitřně zuří, nevím. Ale nedává mi to najevo a to je, myslím, ta láska,“ přidala zamilovaný vzkaz a skryté poděkování Přemkovi.

Migréna z pláče

Největším zážitkem byl pro Evu Burešovou jednoznačně muzikál Hamilton. Dle svých slov ho spoustu let studovala, koukala v televizi i ve škole na všechny možné záznamy z legendárních kousků a najednou se tam ocitla a mohla si ho užít naživo. „Blázinec. Naprostý. Doják. Naprostý. Zážitek. Nadpozemský,“ shrnula své dojmy do několika slov. „Bečela jsem před. Během i po a po cestě zpátky taky. Tak moc, že jsem z toho měla migrénu, takže jsem si musela dát prášek na bolest a jít spát,“ popsala.

Dále si dvojice užila například fenomenální koncert Beyoncé, který byl rovněž obrovským zážitkem, nicméně už se obešel bez slz. Eva Burešová se svými fanoušky vše nadšeně sdílí a nic si nedělá ani z narážek, například na jeden z outfitů, který vynesla v New Yorku. Ten byl totiž průsvitný a tak herečka dala na odiv svá ňadra.

„Všichni se usmívají a několikrát za den mi cizí lidé pochválí outfit. Většinou mám odhalené bříško nebo zadek, a dokonce mi jednou byla vidět i prsa. A zbláznilo se z toho jen pár z vás na Instagramu. Protože ostatní žijou v roce 2023 a venku z jeskyně,“ okomentovala nesouhlasné reakce a dala jasně najevo, že zastává názor, ať si každý nosí, v čem je mu nejlépe.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.