Celebrity

26. července 2023 08:30

Eliška Reiglová

Třicítku oslavila ve velkém stylu. Forejt se blýskl a vzal Burešovou do New Yorku

Herečka Eva Burešová oslavila 30. narozeniny

Herečka a zpěvačka Eva Burešová před několika dny oslavila 30. narozeniny. Aby si takové kulatiny náležitě užila, partner Přemek Forejt (36) ji vzal na výlet do New Yorku. Společně strávený čas si oba vychutnávají a Burešová navíc mohla vytáhnout model, který by v Česku přilákal mnoho pozornosti, zato v Americe si ho nikdo nejspíš jen tak nevšimne.

Eva Burešová jakožto dvojnásobná maminka na sociálních sítích sdílí spíše realitu rodinného života a také něco z pracovní sféry. Nyní ale měla možnost se uvolnit na maximum. Přemek Forejt ji vzal oslavit 30. narozeniny do New Yorku a herečka si tak užívá nefalšovanou atmosféru velkoměsta, které proslavil například seriál Sex ve městě.

Hvězda seriálů Slunečná a ZOO je mimo dalších věcí známá také pro svůj vytříbený vkus, ke každé příležitosti se umí vhodně obléct a zaujmout pozornost. V New Yorku se odvázala a do ulic vyšla v síťovaném topu s průhlednou podprsenkou. Dala tak na odiv svá ňadra.

„Je mi 30. Jsem zdravá. Krásná. Boží. Alespoň tak se teď díky všemu kolem cítím. Doufám, že vám je všem moc hezky a cítíte se stejně,“ napsala Eva Burešová ke snímku zachycenému na samotném Times Square, které je cílem snad všech turistů mířících do nejlidnatějšího města USA.

Eva Burešová se může i po dvou dětech pyšnit skvělou postavou, jako snad každá žena s ní ovšem není vždy jen spokojená, netají se například svými striemi. Je znát, že svým fanynkám je inspirací, protože dotazy na podprsenku i top se začaly v komentářích množit téměř stejně rychle jako komplimenty.

Sdílejte článek
Štítky New York ňadra narozeniny styl Eva Burešová herec Česko USA Přemek Forejt móda

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.