Celebrity

11. července 2023 16:30

Šarlota Chmelařová

Eva Burešová se pochlubila sexy postavou v plavkách. Své strie miluju, říká

Herečka a zpěvačka Eva Burešová jakožto dvojnásobná maminka svým sledujícím na sociálních sítích často ukazuje realitu takovou, jaká je. A to i co se týče vlastní postavy a její proměny. Nyní své fanoušky potěšila fotkou v plavkách – a nutno říct, že je v perfektní formě.

Eva Burešová (29) byla jednou z mála slavných žen, které ukazovaly realitu ženského těla po porodu. Za nabraná kila se nestyděla a fanouškům – zejména tedy ženám – připomínala, že je to něco naprosto normálního a přirozeného. Tentokrát na to ale šla z trochu jiné strany. Na sociálních sítích se pochlubila fotkou v plavkách, na které má ploché bříško a vypadá zkrátka skvěle.

„Je asi pět minut za den z celkových 24 hodin, kdy se kouknu do zrcadla a řeknu si: ‚Hele, dobrý je to.‘ Pak se zase najím a bříško se mi kvůli diastázi nafoukne na 5. měsíc těhotenství a veškerý ‚wow‘ pohled je pryč. Nevadí. Ono to bude jednou zase dobré. Žiju z těch pěti minut,“ popsala Burešová, jak vnímá svou postavu.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová zvedla všem matkám sebevědomí. Ukázala reálné ženské bříško po porodu

„Strie na zadku pro mě vždycky byly děsně sexy a ty na břichu beru jako první obrázky mých dětí – a to je super. Kdybych dneska prošla kolem sebe, plácnu se po zadku. Nikdo tam ale nebyl, tak jsem se alespoň v těch plavkách vyfotila, protože se cítím super,“ dodala na závěr. Ostatním ženám se pak snažila připomenout, aby se měly také rády. „Doufám, že máte taky svých pět minut, a nejlépe aby to bylo plných 24 hodin,“ vzkázala svým sledujícím herečka.

Komentáře herečka vypnula

Netrvalo dlouho a pod příspěvkem se okamžitě začaly hromadit komentáře, z nichž většina byla milá a pozitivní. „Nechápu, po dvou dětech a vypadáš jako bohyně,“ napsala jedna žena. „Takhle má správná ženská vypadat,“ napsala další.

Čtěte také: Herečka a zpěvačka Eva Burešová si k třicátým narozeninám nadělila parádní dárek

Avšak našli se i tací, kteří si neodpustili negativní a rýpavý komentář. „Pak se nemají jiné holky/ženy stydět za své postavy a mít z toho mindráky, nedej bože nějaké psychické problémy, když někdo jako vy zveřejní takovouto fotku a napíše k tomu, jak je se sebou ve výsledku nespokojená, ach jo,“ napsal k fotce jeden uživatel. Eva Burešová, kterou diváci mohou pravidelně sledovat například v seriálu ZOO, na zcestnou poznámku sice zareagovala, později se však rozhodla komentáře k příspěvku raději vypnout.

Dvojnásobná maminka Eva Burešová v červenci oslaví kulaté 30. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky fotografie Instagram mateřství zpěvačka Eva Burešová tělo herečka celebrity ženy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.