Celebrity

11. července 2023 16:30

Šarlota Chmelařová

Eva Burešová se pochlubila sexy postavou v plavkách. Své strie miluju, říká

Herečka a zpěvačka Eva Burešová jakožto dvojnásobná maminka svým sledujícím na sociálních sítích často ukazuje realitu takovou, jaká je. A to i co se týče vlastní postavy a její proměny. Nyní své fanoušky potěšila fotkou v plavkách – a nutno říct, že je v perfektní formě.

Eva Burešová (29) byla jednou z mála slavných žen, které ukazovaly realitu ženského těla po porodu. Za nabraná kila se nestyděla a fanouškům – zejména tedy ženám – připomínala, že je to něco naprosto normálního a přirozeného. Tentokrát na to ale šla z trochu jiné strany. Na sociálních sítích se pochlubila fotkou v plavkách, na které má ploché bříško a vypadá zkrátka skvěle.

„Je asi pět minut za den z celkových 24 hodin, kdy se kouknu do zrcadla a řeknu si: ‚Hele, dobrý je to.‘ Pak se zase najím a bříško se mi kvůli diastázi nafoukne na 5. měsíc těhotenství a veškerý ‚wow‘ pohled je pryč. Nevadí. Ono to bude jednou zase dobré. Žiju z těch pěti minut,“ popsala Burešová, jak vnímá svou postavu.

Mohlo by vás zajímat: Eva Burešová zvedla všem matkám sebevědomí. Ukázala reálné ženské bříško po porodu

„Strie na zadku pro mě vždycky byly děsně sexy a ty na břichu beru jako první obrázky mých dětí – a to je super. Kdybych dneska prošla kolem sebe, plácnu se po zadku. Nikdo tam ale nebyl, tak jsem se alespoň v těch plavkách vyfotila, protože se cítím super,“ dodala na závěr. Ostatním ženám se pak snažila připomenout, aby se měly také rády. „Doufám, že máte taky svých pět minut, a nejlépe aby to bylo plných 24 hodin,“ vzkázala svým sledujícím herečka.

Komentáře herečka vypnula

Netrvalo dlouho a pod příspěvkem se okamžitě začaly hromadit komentáře, z nichž většina byla milá a pozitivní. „Nechápu, po dvou dětech a vypadáš jako bohyně,“ napsala jedna žena. „Takhle má správná ženská vypadat,“ napsala další.

Čtěte také: Herečka a zpěvačka Eva Burešová si k třicátým narozeninám nadělila parádní dárek

Avšak našli se i tací, kteří si neodpustili negativní a rýpavý komentář. „Pak se nemají jiné holky/ženy stydět za své postavy a mít z toho mindráky, nedej bože nějaké psychické problémy, když někdo jako vy zveřejní takovouto fotku a napíše k tomu, jak je se sebou ve výsledku nespokojená, ach jo,“ napsal k fotce jeden uživatel. Eva Burešová, kterou diváci mohou pravidelně sledovat například v seriálu ZOO, na zcestnou poznámku sice zareagovala, později se však rozhodla komentáře k příspěvku raději vypnout.

Dvojnásobná maminka Eva Burešová v červenci oslaví kulaté 30. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky fotografie Instagram mateřství zpěvačka Eva Burešová tělo herečka celebrity ženy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.