Celebrity

6. května 2023 08:00

Tomáš Durčák

Eva Burešová má ve svém týmu i bodyguarda, který dohlíží na bezpečí celé rodiny

Popularita herečky a zpěvačky Evy Burešové (29) neustále stoupá. Společně s ní však zároveň rostou bezpečnostní rizika. Obavy nemá ale jen o sebe, ale zejména o své milované syny Nathaniela (5) a Tristana (9 měsíců). Jak nyní pro pořad Showtime přiznala, součástí jejího rozrůstajícího se týmu je i osobní bodyguard.

Partnerka známého šéfkuchaře Přemka Forejta (36) svou kariéru nakopla nejen podařenými rolemi v seriálech ZOO či Slunečná, ale také sólovou pěveckou kariérou. Nyní pořádá EVA TOUR 2023 a objíždí česká města. „Jsem hrozně vděčná zato, že jsem se k hudbě vrátila teprve před třemi lety a už jsem schopná takhle vyprodávat kluby, kulturáky a sály,“ řekla Eva pro Showtime.

Dle svých slov bere zájem a podporu fanoušků velmi emotivně a mnohdy musí bojovat s tím, aby ji koncertování nedohnalo k slzám. „Jsem strašná plačka, vše mě rozbrečí, takže hrozně bojuju s tím, aby se to nestalo během vystoupení. Vracím se zpátky do dětství, kdy jsem si tohle vše strašně přála,“ přiznala Burešová.

Vůbec poprvé má dnes díky své popularitě také poměrně početný tým, který se stará o to, aby vše v její kariéře bez problémů klapalo. „Je to něco neuvěřitelného. Mám tým lidí, maskérku, stylistku, manažerku. Taky mám bodyguarda a PR manažera,“ svěřila se Burešová. A právě její PR manažer Josef Ducký musel nyní klidnit jisté obavy, jež vyvolala právě zmínka o bodyguardovi.

„Fanoušci Evu milují a občas se k ní chovají velmi familiárně. Mají dojem, že ji z televize znají a občas se k ní snaží dostat co nejblíže nebo se jí chtějí dotknout,“ vysvětlil Ducký přítomnost ochranky s tím, že bodyguard aktuálně plní pro Burešovou i roli řidiče. Vyvrátil tak spekulace o tom, že by se herečka a zpěvačka obávala o zdraví či bezpečí svých nejbližších.

Podle všeho jde jen o bezpečnostní opatření vzhledem k rostoucí popularitě Evy a počtu fanoušků, s nimiž nyní přichází do kontaktu. „Chci všem poděkovat, protože díky vám si plním své sny a díky vám můžu tohle všechno zažívat, protože kdybyste nebyli vy, tak nejsem já,“ vzkázala na závěr Eva svým fanouškům.

Sdílejte článek
Štítky rodina hudba koncert kariéra zpěvačka Eva Burešová Slunečná děti fanoušci popularita bodyguard Přemek Forejt Zoo Nathaniel Adam Salvatore Krásný Tristan William Forejt

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.