David Křížek konečně objal své děti. Dojemnou fotku komentovala Burešová i Něrgešová

Doma u Lucie Křížkové a jejího manžela, jachtaře Davida, je teď pořádně veselo. Křížek byl po dvou letech propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za podíl na tunelování Metropolitního družstva. Obrovskou vlnu podpory rodině vyjádřila řada známých osobností.

Rodina je po necelých dvou letech zase konečně pohromadě. Jachtaře Davida Křížka (50) v pondělí pustili z vězení. Původně si měl odsedět za podíl na tunelování Metropolitního spořitelního družstva pět let, ale uspěl se svou žádostí o podmínečné propuštění, a tak se ocitl opět na svobodě. Manžel Lucie Křížkové (38) podle svých slov doplatil na svou naivitu a důvěřivost.

Mohlo by vás zajímat: Z vězení zpět k rodině. Jachtař David Křížek se dočkal podmíněného propuštění

Během toho, co byl David Křížek ve vězení, mu byla jeho žena neustále oporou. „Manžel může na 20 minut využít toho, že mi volá, takže spolu vlastně každý den mluvíme a probíráme každodenní záležitosti. Častokrát v minulosti to bylo tak, že třeba, když byl týden nebo 14 dní někde v zahraničí na závodech, tak jsme si sice každý den poslali nějakou esemesku, ale rozhodně jsme si neříkali takové ty každodenní všednosti, takže to se teď změnilo, a tak bych si to třeba chtěla uchovat i do budoucna,“ popsala tehdy Křížková pro pořad Showtime s tím, že na návštěvy za ním jezdí jednou měsíčně.

Čtěte také: Lucie Křížková s dětmi čekají na tátu. Co chce ve vztahu zachovat, až ho z vězení pustí?

Vzkazy od známých osobností

Obrovskou vlnu podpory celé rodině vyjádřila řada známých osobností. Lucie Křížková sdílela na Instagramu emotivní fotografii, na které se propuštěný tatínek objímá s jejich dcerkou Lolou. „Freedom“ (svoboda, pozn. red.), napsala ke snímku bývalá modelka. Dvojice spolu má ještě staršího syna Davida.

Pod fotkou se okamžitě začaly shromažďovat podporující a láskyplné komentáře. Mnoho z nich bylo od jejich přátel ze showbyznysu. „Konečně spolu. Mám za vás takovou radost,“ napsala moderátorka Gabriela Lašková. „Holči, já mám takovou radost! Za vás. A hlavně za ty děti,“ doplnila moderátorka Laďka Něrgešová. „Dojetím nevidím,“ popsala své pocity modelka Veronika Kašáková. „Lucie, mám velikou radost,“ vzkázal Roman Vojtek. Herečka Eva Burešová poslala srdíčka a to samé vzkázaly i Eliška Bučková nebo třeba Monika Absolonová.

Sdílejte článek
Štítky vězení celebrita propuštění Lucie Křížková David Křížek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.