Odpouštím ti, napsal Peroutka těhotné Shopaholic Nicol. Influencerka přijímá gratulace od celebrit

Influencerka Shopaholic Nicol je štěstím bez sebe. Zamilovaná Nikola Čechová (33) na začátku léta svým sledujícím představila svůj nový vztah a teď se pochlubila další krásnou novinkou – čeká miminko. Na Instagramu jí ke krásné novině gratuluje mnoho známých osobností. Třeba Milan Peroutka těhotné hvězdě sociálních sítí napsal, že jí odpouští, že na jeho svatbě nepila.

Třiatřicetiletá Nikola Čechová, která na internetu vystupuje pod pseudonymem Shopaholic Nicol, patří mezi jednu z nejúspěšnějších českých youtuberek. Sympatická blondýnka se ale již brzy bude soustředit spíše na kariéru maminky. Na svém Instagramu totiž oznámila krásnou zprávu týkající se těhotenství. „Na světě bude o jedno blonďatý stvoření víc,“ napsala k nejnovějšímu příspěvku na sociálních sítích.

Čtěte také: Eva Perkausová letos na dovolené září více než loni. Mateřství jí prospívá

Na sérii zamilovaných fotografií se k ní tiskne její partner a Nikol láskyplně pohlíží na své nově se zakulacující těhotenské bříško. Je to přitom pouze necelé dva měsíce, co influencerka veřejně oznámila svůj vztah. „Můj Adam. Důvod, proč se poslední měsíce nemůžu přestat usmívat,“ rozplývala se zamilovaně na začátku července, kdy novinku sdílela se svými 738 tisíci sledujícími. Více o svém novém objevu ale neprozradila, protože si od jisté doby velice hlídá své soukromí a o svém osobním životě toho na sociálních sítích příliš nesdílí.

Mohlo by vás zajímat: Libor Bouček slaví s manželkou čtyři roky od svatby. Napsal jí dojemné vyznání

Po nevydařeném vztahu našla konečně štěstí

Poslední partnerem Nikoly Čechové byl režisér a kameraman Jakub Mahdal, se kterým to zkusila dokonce dvakrát. Poprvé se pár po čtyřech letech rozešel v říjnu 2021. Po nějakém čase vyšlo najevo, že se to dvojice rozhodla dát opět dohromady a v minulém roce oznámila youtuberka definitivní konec. „S Kubou už pár měsíců nejsem,“ přiznala Nikola. „Jelikož jsem ani na Instagramu nesdílela to, že jsme zase spolu, necítila jsem ‚povinnost‘ oznamovat konec,“ informovala své fanoušky na internetu.

Zvědaví sledující okamžitě začali Čechovou zasypávat otázkami týkající se jejího osobního života, což bylo influencerce dost nepříjemné a dala to patřičně znát. „Od určitý doby jsem se rozhodla tady vztahy nesdílet,“ vysvětlila. „Možná jen zamyšlení, když si všimnete, že někdo na vztahové otázky nereaguje ve streamech, v komentářích a tak dále, tak pravděpodobně na to odpovídat nechce. Rozhodně to není výzva, abyste přidali na intenzitě a znova napsali dotaz,“ zdůraznila v minulosti Nikol. Teď se zdá, že konečně našla štěstí v náruči nového partnera Adama a nastávající rodiče spolu vypadají více než spokojeně.

Gratulace od slavných, odpuštění od Peroutky

Na Instagramu na radostnou novinku reagovalo také mnoho známých osobností. Gratulace přišly od Radky Třeštíkové, Patricie Pagáčové, Jenovéfy Bokové a dalších celebrit. Přání připojil také Milan Peroutka, který Nikol odpouští, že na jeho svatbě nepila: „Jsme natěšení na nový šopiňátko! A odpouštíme mu, že jsi byla na naší svatbě na sucho, zapijeme to cca za 3 roky,“ napsal.

Milan Peroutka se nedávno oženil. Influencerka Shopaholic Nicol na jeho svatbě nepila alkohol. Teď je jasné proč:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.