Eva Perkausová letos na dovolené září více než loni. Mateřství jí prospívá

Eva Perkausová promluvila o mateřství

Moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima News Eva Perkausová (29) si letos užívá první léto jako maminka. Jak ale ukazují její fotografie v plavkách z dovolené v Turecku, mateřství jí nesmírně prospívá. Září na nich totiž ještě víc než před rokem, kdy byla v pátém měsíci těhotenství.

Loňský rok byl pro půvabnou moderátorku z pohledu životních změn velmi pestrý. Hned na začátku roku se provdala za podnikatele Ivana Hecka a v létě oznámila, že spolu čekají potomka. Syn Killian se jim narodil loni v listopadu, a jak Eva posléze přiznala, od základů jí změnil život, což zřejmě platí pro každou mámu.

Kde však Perkausová dokázala jakékoli negativní dopady těhotenství, porodu i mateřství dokonale zahladit, je její postava a dle všeho i radost ze života. Na Instagramu se nyní pochlubila snímky z pohádkové dovolené na turecké riviéře, kde si užívá azurově jasné oblohy, křišťálově čistého moře a písečných pláží. Na fotkách mimo jiné ukázala svou postavu v plavkách, kterou jí i dle komentářů nejedna máma s údivem závidí.

Jaké kouzlo za tímto zázrakem stojí? Sama moderátorka to mimo jiné přisuzuje genetice, díky níž byla na své původní hmotnosti prý již dva týdny po porodu. „Moje mamka mi říkala, že byla hned na původní váze, takže si myslela, že na tom budu stejně. A bylo to tak, za 14 dní jsem vážila jako před otěhotněním,“ svěřila se nám Perkausová. Jistou roli však podle ní může hrát i kojení.

„Myslím si, že tomu hodně pomáhá i kojení. To furt běhám kolem miminka nebo domácnosti a až večer si uvědomím, že jsem se vlastně celý den nezastavila,“ popsala své mateřství Eva, které se díky skvělé genetice podařilo navzdory porodu letos představit snad ještě lepší figuru než loni. Možná i proto má už na mysli dalšího možného potomka.

Než se k dalšímu těhotenství odhodlá, bude nicméně asi potřebovat ještě nějaký čas. Jelikož nemá k ruce žádnou chůvu ani uklízečku, aktuálně si dle svých slov neumí domácnost se dvěma malými dětmi představit. „Od porodu u nás žádná paní na úklid nebyla. Všechno obstarávám sama. Vaření, praní, uklízení, žehlení, vytírání a všechno dokola. S jedním miminkem se to dá, se dvěma si to upřímně neumím představit. Klobouk dolů před maminkami, které to samy zvládají,“ přiznala Perkausová, která se zpět k moderování vrátila už měsíc po porodu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.