Celebrity

25. prosince 2022 13:48

Šarlota Chmelařová

Eva Perkausová potěšila fanoušky. Na obrazovky se vrátila jen měsíc po porodu

Je to měsíc, co moderátorka Eva Hecko Perkausová porodila svého prvního potomka. Ačkoliv se svým mateřským povinnostem věnuje na plný úvazek, na Štědrý den si pro diváky připravila milé překvapení a přivítala je u Hlavních zpráv na Primě.

Novopečená maminka Eva Hecko Perkausová (28) jen září. Krásná moderátorka před měsícem přivedla na svět syna Killiana, kterého má s o dvanáct let starším manželem Ivanem Heckem. Miminku teď věnuje veškerou svou pozornost, ale na Štědrý den si na chvíli odskočila zpátky na televizní obrazovky.

„Jsem moc ráda, že mohu přinést našim divákům Hlavní zprávy právě na Štědrý večer. Věřím, že to budou samé milé a pozitivní informace, které je naladí před tradiční slavnostní večeří, a večer si pak už jen budou užívat kouzelnou vánoční atmosféru s těmi, které mají rádi,“ okomentovala svůj výstup.

Syna pohlídal tatínek

Během toho, co maminka pracovala, byl malý Killian spolu se svým tatínkem. „Hlavní zprávy jsou na Štědrý den sváteční a o dost kratší než obvykle. Takže to bude jen chvíle. A Killian mezitím bude v těch nejlepších rukou - u tatínka,“ prozradila Eva pro eXtra.cz. Návrat na obrazovky však v dohledné době neplánuje a mateřskou dovolenou si chce se svým prvorozeným pořádně užít.

Syna Killiana porodila 26. listopadu a nutno podotknout, že necelý měsíc po porodu vypadá moderátorka úžasně. Jak je vidět, mateřství jí svědčí a je vidět, že aktuálně prožívá jedno z nejšťastnějších období života. Nabídku moderovat sváteční vysílání neodmítla i přesto, že před Vánoci zažívala trochu shonu. „Ani jeden dárek, stromeček ještě taky nemáme, letos jsem se zmohla jen na dva druhy cukroví, jak to všechno stihnu, nevím. Ale vím, že i tak budou letošní Vánoce ty nejkrásnější a plné lásky,“ napsala před několika dny na svůj Instagram.

Sdílejte článek
Štítky miminko porod Instagram Vánoce mateřství Eva Perkausová celebrity Štědrý den Eva Hecko Perkausová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.