Celebrity

14. května 2023 05:30

Karolína Oehmová

Eva Perkausová řekla, jak se po porodu dostala do formy. Promluvila i o dalším miminku

Eva Perkausová promluvila o mateřství

Není to tak dávno, kdy moderátorka Eva Perkausová porodila syna Kyliána a během chvíle by to na ní nikdo nepoznal. Nyní nám prozradila, jak se dokázala tak rychle vrátit do formy a jestli už plánuje druhé miminko.

Moderátorka Eva Perkausová (29) má malého syna Kyliána a užívá si mateřství. A to doslova. Tvrdí totiž, že je to neskutečně hodné miminko. Jako prvorodička vstoupila do samého neznáma a nějaké záležitosti novopečené maminky ji přece jenom zaskočily. „Překvapilo mě, že ten čas, který jsem doposud měla, tak najednou není. Vše se točí jen kolem miminka. Ten život má najednou úplně jiný rozměr,“ říká Eva, která si nyní uvědomuje, že dříve řešila nepodstatné věci.

Přečtěte si také: Terezie Tománková popsala strasti svého povolání. Její muž se často cítí jako politik

Na televizní obrazovky se Eva vrátila za tři měsíce

Oproti jiným maminkám se moderátorka v noci vyspí nádherně, jelikož ji malý vůbec nebudí. To byl i důvod, proč se vrátila tak brzy na televizní obrazovky. „Chtěla jsem se vrátit za tři měsíce, ale už dopředu jsem na Primě upozorňovala, že uvidíme, jak to půjde. Jelikož je ale Kylián hodný, tak to šlo. Ta naše pracovní doba je také taková časově přívětivá,“ říká Eva, která vše zvládá s pomocí rodiny a manžela. Chůvu nevyužívá a paní na úklid má jen na jednorázové práce.

Dva týdny po porodu byla na své váze

Moderátorka už chvilku po porodu vypadala výborně a nikdy by do ní neřekl, že nedávno porodila. „Myslím si, že tomu hodně pomáhá kojení. Také furt běháte kolem miminka či domácnosti a až večer si uvědomím, že jsem se celý den nezastavila. V mém případě v tom taky bude hrát roli genetika. Moje mamka mi říkala, že byla hned na původní váze, takže si myslela, že na tom budu stejně. A bylo to tak, za 14 dní jsem vážila jako před otěhotněním,“ prozrazuje Eva, která ve video rozhovoru v úvodu článku promluvila mimo jiné i o tom, jestli plánují další miminko.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.