Terezie Tománková popsala strasti svého povolání. Její muž se často cítí jako politik

Máme rádi Česko X (5) - Terezie Tománková vyslýchá manžela

Moderátorka CNN Prima NEWS Terezie Tománková se v zábavné show svěřila, že moderování pořadu Partie Terezie Tománkové, v němž zpovídá především politiky, má neblahý vliv na její manželství.

Většinou zpovídá politiky nebo odborníky a ve svých rozhovorech se věnuje důležitým tématům jak z České republiky, tak ze světa. Od těchto složitých záležitostí si Terezie Tománková trochu odpočinula v rámci natáčení zábavné show.

Sympatická moderátora stanice CNN Prima NEWS stanula v týmu Vojty Kotka po boku kelegů Romana Šebrleho a Evy Perkausové. A jak už to tak v této oblíbené show chodí, netrvalo dlouho a také zkušená moderátorka se svěřila s něčím ze svého soukromého života. Moderování pořadu Partie Terezie Tománkové má prý neblahý vliv na její manželství.

Přestože psychiatra zatím nevyhledala, její manžel už jistou profesní deformaci zaznamenal. „Když se na něco ptám svého muže a on mi řekne ‚nevím‘, ptám se dál. A když mi řekne ‚nevím‘ a já se ptám zase jinak, říká mi: ‚Ale já nejsem poslanec, nejsem předseda strany, fakt to nevím,‘“ popisuje strasti svého povolání Terezie. Jakub Prachař v moderování tohoto pořadu ale přece jen vidí jedno velké plus: „Ono to má hroznou výhodu, je to dobré na hubnutí. V 11:00 přijdeš a v 11:05 už tě přejde chuť.“

Tománková popustila uzdu své fantazii

Vzpomeňme, že Terezie Tománková překvapila už v o rok starším díle show, a to když na ni přišla řada v kreslení na skleněnou tabuli. Její malířské umění se tehdy setkalo s nevídaným úspěchem. Film Matky, který údajně vznikl i díky tomu, že chtěl Jakub Prachař vidět prsa Hany Vagnerové, rozezná herec téměř okamžitě. Zato typické české bezmasé jídlo dalo jeho týmu červených zabrat o něco více. „Hrášková polévka,“ zkoušel to nejprve sám kapitán. Netrefil se.

Aby Terezie svému týmu více napověděla, zkusila to po chvilce jinak a nakreslila makovice. „Pšenice? Je tam nějaká luštěnina,“ začal se v nápadech pomalu ubírat správným směrem Jakub. „To je mák,“ poznal vzápětí v show Máme rádi Česko, kterou můžete sledovat zpětně online na iPrima.cz, olympijský vítěz Jiří Lipták. „Makové buchty? Škubánky!“ svitlo nakonec Prachařovi a získal pro svůj tým další body.