Celebrity

25. června 2022 09:54

Anna Fedorov

Terezie Tománková o svém soukromí: S dcerou jsme silná dvojka. Svatba je v plánu

Nenechte si ujít Terezii Tománkovou v pořadu Povídej

Terezie Tománková je hlavní tváří diskusního pořadu Partie na Primě a svou práci nadevše miluje. Neméně je pro ni důležitá její rodina. Známá moderátorka žije ve spokojeném vztahu s o pět let starším podnikatelem Janem a dokonce plánují svatbu. Velkou radost jí dělá také její šestnáctiletá dcera Ema.

Šestnáctiletá Ema je pro svou maminku Terezii Tománkovou velkou oporou. „Mou práci sleduje a hodně mě podporuje. S dcerou jsme silná dvojka. Ani nevím, zda nějakou pubertu měla. Mentálně je hodně vyspělá, sice podle občanky ještě není dospělá, je to ale silná ženská a můj parťák,“ svěřila se Tománková v pořadu Povídej moderátorce Radce Červnikové.

Dceru Emu má s manželem Luborem, se kterým se ale před lety rozvedla. „Přestaly jsme si rozumět v základních věcech a každý jsme šli svým směrem,“ vysvětlila. „Rozvod nikdy není takový, že by vás to těšilo. Vždy je to těžká zkouška, ale myslím si, že to mohlo být horší. Není to něco, co by mě traumatizovalo. S rozvodem jsem se vyrovnávala, ale naštěstí jsem měla skvělou dceru, práci a rodinu, která mě podporovala,“ řekla známá moderátorka.

Covid přerušil svatbu, bude na jaře příštího roku

Nějakou dobu prý žily s Emou samy. Nyní žije s přítelem Janem, se kterým chystá svatbu. Kvůli covidu a dalším okolnostem z ní ale už párkrát sešlo.

„Bohužel nám covid překazil naše plány, protože během lockdownu a uzávěr nemohli přijet hosté ze zahraničí,“ svěřila se v květnovém rozhovoru deníku Aha!. „Svatba bude příští rok na jaře. Honza mi to tak nějak oznámil,“ upřesnila v pořadu Povídej, který můžete sledovat v neděli na CNN Prima NEWS.

Ve svých pořadech Tománková mluví zejména s politiky, emoce musí jít stranou a občas je třeba použít i tvrdé lokty. Naopak doma musí být milující ženou a matkou. Tyto role se jí prý občas nedaří skloubit tak, jak by si představovala. „Občas to drhne. Občas na to zapomenu a práci si přenáším domů. Přítel mi pak říká, že nejsem politik, tak ať ho nevyslýchám, že je to odporné. Jinak jsem ale velmi emotivní člověk a snažím se být ženská,“ přiznala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.