Celebrity

22. srpna 2023 18:41

Marie Makovská

Kazma vztah s Maru Roseckou popřel. Influencerka se na truc natočila v jeho bytě

Premiéra Kazmova filmu

Spekulace o tom, že Kamil Bartošek alias Kazma tvoří pár s influencerkou Maru Roseckou vygradovaly těsně před premiérou jeho nového filmu. Zatímco Kazma skutečnost radikálně popřel, Rosecká odpovídala více neurčitě. To, že musela při sledování filmu čelit projevům citů Kamila k jeho expřítelkyni Andree Kalousové, možná vedlo k tomu, že zveřejnila video se záběry z jeho bytu.

Ani jeden z dvojice veřejně nepotvrdil, že by tvořili pár. Přesto se o tom spekuluje už delší dobu, jak informoval například Expres.cz, zdroj z jejich blízkosti dokonce vypověděl, že tvoří pár tajně už celé dva roky. Kazma se v rozhovoru pro Blesk vyjádřil jasně, když uvedl, že jde jen o pracovní pouto a pár netvoří. Maru Rosecká však sdílela na sociální síti video, které mluví o opaku. Bydlí u Kazmy?

Stejný byt, ve kterém se natáčela Kalousová

Do roku 2021 tvořil Kamil Bartošek pár s modelkou Andreou Kalousovou. Podle všeho se rozešli po vzájemné domluvě a v dobrém, přesné důvody a podrobnosti rozchodu ovšem neuveřejnili. I po dvou letech je z Kazmova nového díla cítit, jak moc mu Andrea zasáhla do života a ovlivnila ho. „Byla jsi celý můj vesmír. Budu na tebe zpovzdálí dávat pozor, dokud to budeš potřebovat,“ vzkázal jí v minulosti Kazma prostřednictvím sociálních sítí. Ve filmu jí pak věnoval několik záběrů a označil ji za „nejlepší holku, jakou kdy poznal.“

V hledišti na VIP promítání předpremiéry byla i jeho údajná nová láska Marie Rosecká, která podle eXtra odcházela z kina v doprovodu svých kamarádek, a to ne zrovna pozitivně naladěná.

I to mohlo být důvodem, že se Maru natočila v Kazmově bytě, jak informoval web eXtra. Influencerka má v záběrech dokonce svoje domácí mazlíčky, kočky. Se stejným pozadím koupelny dělala záběry na své sociální sítě i Kalousová. Nastěhovala se tedy Rosecká ke Kazmovi a sdílela video z trucu, protože už má dost Kazmova zapírání? Je samozřejmě možné, že je za tím i jiný záměr. V případě mystifikátora Kazmy by tomu tak nebylo poprvé a asi ani naposledy.

Sdílejte článek
Štítky film vztah sociální síť Kazma Kazmitch Maru Rosecká Andrea Kalousová Influencer ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.