Celebrity

17. srpna 2023 14:29

Marie Makovská

Kazmův milostný trojúhelník. Nová přítelkyně si vyslechla projev citů k jeho expartnerce

Před nedávnem se začalo spekulovat o Kazmově nové lásce, kterou má být influencerka Maru Rosecká. Mnoho fanoušků tedy očekávalo, že by v Kazmově novém filmu ONEMANSHOW: The Movie alespoň částečně mohlo figurovat i jeho soukromí. Co všechno známý provokatér odhalil? Pokud vám nevadí malý spoiler, čtěte dál.

Velkou láskou Kamila Bartošky (38), který je známý spíše jako provokatér Kazma Kazmitch, byla modelka a zpěvačka Andrea Kalousová (26). Rozešli se v roce 2021, podle vyjádření na sociálních sítích vše proběhlo v dobrém. Shodou náhod se jen pár týdnů před uvedením ONEMANSHOW: The Movie do kin Kazma začal častěji objevovat po boku influencerky Marie Rosecké (21), známé například z reality show Like House 1. Jak informoval Expres.cz, zdroj z jejich blízkosti dokonce vypověděl, že tvoří pár tajně už celé dva roky. Ani jeden z nich to zatím nepotvrdil, Maru Rosecká uvedla, že se ke vztahu s Kazmou nebude vyjadřovat.

Chybí Kazmovi kočky?

Bývalý vztah s Andreou Kalousovou známý bavič naopak netajil vůbec. Měli se k sobě a tvořili veselý spokojený pár. Svou partnerku Kazma často natáčel například během společných dovolených, kde také vznikla její legendární hláška „chybí mi kočky“, na které modelka později založila i svou vlastní značku oblečení.

Kalousová a Kazma se podle všeho rozešli po vzájemné domluvě a v dobrém, přesné důvody a podrobnosti rozchodu ovšem neuveřejnili. I po dvou letech je z Kazmova nového díla cítit, jak moc mu Andrea zasáhla do života a ovlivnila ho. „Byla jsi celý můj vesmír. Budu na tebe zpovzdálí dávat pozor, dokud to budeš potřebovat,“ vzkázal jí v minulosti Kazma prostřednictvím sociálních sítí.

Celý film je skutečně až nečekaně protkán Kazmovým osobním životem, přestože jeho lásku hraje herečka Barbora Černá a na konci filmu se objeví hláška, že je film smyšlený a nekoresponduje s realitou. Ve filmu se však krátce objeví i Andrea Kalousová, a to na videích a fotkách z Kazmova archivu, s podkresem jeho vyřčené omluvy za to, jak se choval. Možná i za nevěru, která je ve filmu také zobrazena. Ovšem těžko říct, film přece nekoresponduje s realitou...

Jak to vypadalo na předpremiéře Kazmova filmu?

Expřítelkyně na filmu nebyla

Redakce eXtra oslovila přímo Kalousovou, která na filmu zatím nebyla. „Já jsem film ještě neviděla, ale asi bych se na něj teda měla zajít podívat,“ řekla modelka a dodala, že celý příběh s nevěrou je zajímavý a že o ničem takovém nevěděla.

„Nejlepší holka, co jsem kdy poznal,“ nazval na konci filmu Kazma Andreu Kalousovou. V hledišti na VIP promítání předpremiéry však byla i jeho údajná nová láska Marie Rosecká, která podle eXtra odcházela z kina v doprovodu svých kamarádek a nutno říct, že nevypadala zrovna nadšeně.

Sdílejte článek
Štítky láska film kino Kazma Kazmitch Barbora Černá Maru Rosecká Andrea Kalousová Influencer Like House ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.