Celebrity

16. srpna 2023 11:15

Marie Makovská

Černožlutá předpremiéra Kazmova Filmu. Zazářila Perkausová, Lounová i Konvičková

Trailer ONEMANSHOW: The Movie

Na dlouho očekávané uvedení Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie do kin dorazila řada známých tváří. Předpremiéru si nenechala ujít například zpěvačka Olga Lounová, moderátorka Eva Perkausová, MMA bojovníci Vémola a Kincl či spousta slavných herců. Podívejte se, jak se jim podařilo dodržet předepsaný dress code black&yellow.

Slavnostní předpremiéru Kazmova filmu prováděla velká show – efekty, světla, kostýmy a dolarové bankovky létající vzduchem. Kdo si VIP akci jen pro zvané nenechal ujít a jak to celebritám slušelo v černé a žluté?

Markétě Konvičkové dress code nadělila náhoda

Zpěvačka Markéta Konvičková se na žlutém koberci před vstupem do kina objevila po boku svého dobrého kamaráda a kolegy, zpěváka Jana Bendiga. Že mohla dorazit ve žlutých šatech, byla jen šťastná shoda okolností, protože ještě nedávno žádný žlutý kousek v šatníku neměla. „Protřídila jsem a obhlédla svůj šatník a zjistila jsem, že jsem si objednala tyhle jedny jediné žluté šaty, jinak žlutou v šatníku vůbec nemám. Přišly mi asi před týdnem, takže dneska je skvělá příležitost, jak je využít a vynosit,“ prozradila pro Prima Ženy Markéta, které tenhle odstín žluté opravdu sedne a měla by popřemýšlet, jestli nepořídit více kousků v této barvě.

Pavlína Kinclová v plážovém modelu

Sympatická manželka MMA bojovníka Patrika Kincla dorazila na předpremiéru s pro ni typickou dobrou náladou a rozdávala úsměvy. Zastihli jsme ji ve chvíli, kdy její manžel dával rozhovor, a tak jsme se také zeptali na její šaty. „Tyhle šaty jsou jedním z mála kousků v mém šatníku, který je žlutý. A normálně je nosím na pláž. Tak jsem je trošku musela doladit páskem, stáhnout, a vzít si boty na podpatku, aby to nebylo až tak plážové,“ zasmála se Pavlína Kinclová.

Stylová Olga Lounová

Ani pro Olgu Lounovou nebylo úplně jednoduché vypátrat doma něco žlutého na sebe. „Já černou barvu miluju, černé mám doma dost, ale žlutá je trošičku problém. Každopádně jsem našla tyhle žluté šaty, které jsou jedny z mých nejoblíbenějších,“ řekla pro Prima Ženy ke svému outfitu. Žluté šaty zpěvačka doplnila o černé oversized sako a stylové černé doplňky včetně slunečních brýlí, jejichž nošením je Kazma proslulý.

Eva Perkausová má v šatníku snad všechno

Outfit moderátorky Evy Perkausové byl dokonale vyladěný, což u ní není žádnou výjimkou. Na akce dorazí vždy vhodně oblečená a na předpremiéře Kazmova filmu tomu nebylo jinak. Černé kraťasy v koženém stylu se na večerní akci výborně hodily, doplnila je vhodně o páskové boty na podpatku a černou kabelku. Podobně jako Markétě Konvičkové i Evě Perkausové žlutá sluší.

Promyšlený outfit Anny Dvořákové

Herečka Anna Dvořáková, která září například v seriálu ZOO a brzy ji uvidíte také v seriálu Eliška a Damián, měla opravdu promyšlený outfit. Černé večerní šaty s rafinovaným výstřihem doplnila o stylové černožluté boty a žluté doplňky v podobě šátku/čelenky ve vlasech. Sladila také žlutozlaté oční stíny. Velmi povedeně zpracovaný dress code!

Přirozená Andrea Antony

Moderátorka Primy Andrea Antony s bříškem jen září. Nepotřebovala žádné komplikované doplňky, vsadila na svou bohatou hřívu, nechala vyniknout štíhlé nohy, přirozené líčení a svůj úsměv. Černé šaty prakticky doplnila žlutým svetříkem, který se i v létě do klimatizovaných prostor rozhodně hodí.

Robert Rosenberg ve svém stylu

Bývalý pornoherec Robert Rosenberg také nezazdil předepsaný dress code a našel v šatníku žluté tričko. Doplnil ho kousky a doplňky, které jsou pro něj typické, například o kožený pásek, řetízek na kalhotách a náhrdelník se zubem.

Ramba a Farna

Na předpremiéru Kazmova filmu ale dorazilo také mnoho známých tváří, které černožlutá úplně minula. Možná v šatníku nenašly to pravé, možná poznámku o dress code nezaznamenaly nebo zkrátka zrovna chtěly vynést jiný kousek. Například herečka Tereza Ramba tak dorazila v tmavě zelených šatech a zpěvačka Ewa Farna svůj outfit sladila do modré. I tak ale byly k nepřehlédnutí, což se nedá říct o některých celebritách, které zvolily jen černou a mnohdy tak úplně splynuly s davem lidí, kterých bylo na předpremiéře požehnaně.

Podívejte se na celé video z večera:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.