Celebrity

20. května 2023 07:30

Marie Makovská

Oblékne znovu šaty pro štěstí? Manželka bojovníka Kincla na zápasy nosí barvy Oktagonu

Za každým úspěšným mužem stojí i jeho blízcí, nejčastěji žena. Manželka bojovníka Patrika Kincla je velkou fanynkou bojových sportů a také významnou součástí jeho přípravy. Po důležitých výhrách si ji zve přímo do Oktagonu a po úspěšném klání s Pirátem jí dokonce věnoval svůj opasek. Oblékne Pavla Kinclová na důležitý zápas svého muže s Karlosem Vémolou šaty pro štěstí, které vynesla už v minulosti?

Dlouhé šaty s květy v barvách Oktagonu, tedy černé, bílé a žluté, oblékla Pavla Kinclová už vícekrát. A tím pravým důvodem nebude jen to, že brunetce sluší. Jsou rovněž pro štěstí a dá se očekávat, že si je manželka bojovníka Patrika Kincla vezme i zítra. Jejího partnera totiž čeká velký souboj s Karlosem „Terminátorem“ Vémolou.

„Ano, na posledních dvou zápasech jsem měla stejné šaty. Vlastně na Patrikovy zápasy nosím stejné šaty cca čtyři roky. Nosí totiž štěstí. Pokaždé když jsem je měla na galavečeru na sobě, tak vyhrál,“ napsala Pavla Kinclová na svůj Instagram a s nadsázkou dodala, že jako každý normální člověk je iracionálně pověrčivá. A protože její muž plánuje ještě minimálně pět let aktivní sportovní kariéry, i na jeho poslední zápas si chce Pavla obléct slavné šaty, které už tou dobou budou klidně devět let staré. „Pokud toto není skutečná oběť pro milovaného manžela, tak už nevím,“ směje se v příspěvku.

Čtěte také: Šampion UFC Jiří Procházka o ideální ženě. Jaká má být a co bojovníka naopak odradí?

„Je to skvělá ženská a mamina, takže je pro mě sakra důležitá. A jako všude jinde, každý den není jako z pohádky, ale umíme se s tím poprat. Teda hlavně ona. Závěr přípravy je doma dost o ní, a byť toho má kolikrát plné kecky, tak to také kousne. Já se to pak snažím vynahrazovat mimo přípravu a snažím se být ten, o koho se může opřít a na koho se může spolehnout. MMA ji baví a ráda se kouká na místě. Můj zápas je vlastně i její. Přípravu ve finále kouše se mnou. V den zápasu se většinou vidíme jen do oběda a pak až po fightu. Mezitím jsme samostatné jednotky,“ popsal už dříve Patrik Kincl na svém instagramovém profilu.

Patrik Kincl si prošel i vězením, kde byl na dva roky za vydírání, ublížení na zdraví a omezování osobní svobody. Právě tam mu došlo, kam chce dál směřovat a co naopak už znovu zažít nechce. Dodnes dodržuje pravidla, která si ke spokojenosti a úspěchu nastavil.

Mohlo by vás zajímat: Lela Vémola byla ztrapněná na veřejnosti. Zastala se svého muže Karlose a už to jelo

V nadcházejícím souboji ho bude čekat „Terminátor“ Vémola, za kterým také v dobrém i zlém věrně stojí jeho žena. Kincl a Vémola se do sebe několikrát i skrze média pustili a do konfliktu se zapojila rovněž Karlosova manželka Lela. Patrik Kincl dokonce podal na svého rivala trestní oznámení. Jejich sobotní zápas bude proto určitě zajímavou podívanou.

I na partnerky obou bojovníků se budou upírat zraky všech, a zatímco nikdo netuší, v čem přijde Lela Vémola, Pavla Kinclová už má nejspíš jasno. Jedny a ty samé šaty s jasnou symbolikou jsou navíc skvělým nápadem, jak si nedělat hlavu z toho, co si vzít na sebe, když víte, že vás budou všichni sledovat.

V 7 pádech Honzy Dědka Patrik Kincl promluvil o vězení i o Vémolovi:

Sdílejte článek
Štítky Instagram móda šaty Karlos Vémola zápas Oktagon MMA Patrik Kincl oděv Lela Vémola Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.