Celebrity

5. listopadu 2022 12:30

Kisa Císařová

Šampion UFC Jiří Procházka o ideální ženě. Jaká má být a co bojovníka naopak odradí?

Denisa za kormidlem s Jiřím Procházkou

Poslední známou přítelkyní Jiřího Procházky byla právnička Kamila. S tou pojil slavného bojovníka poměrně bouřlivý vztah plný rozchodů a následného usmiřování. Okřídleným „šťastně až do smrti“ ale bohužel tenhle poměr nedopadl. Po definitivním sbohem je český samuraj opět sám. O tom, jak by měla vypadat žena jeho života, má ale Jiří Procházka jasnou představu. Splňujete jeho nároky?

Nadějí na to stát se paní Procházkovou by se v první řadě měly vzdát MMA bojovnice. „Jsem rád, když je žena mimo svět bojových sportů. Protože většinou, ať chceme nebo ne, s MMA začíná člověk, který s něčím bojuje. Bojuje sám se sebou, nebo s životem,“ prozradil svůj pohled na věc Jiří Procházka. „Na to mám jasné stanovisko. Žena do boje prostě nepatří,“ nebral si servítky bojovník, který se překvapivě otevřeně rozpovídal o svém soukromí v pořadu Denisa za kormidlem.

A jelikož moderátorka pořadu Denisa Gudelj je nejen playmate, ale zároveň také cage girl, zeptala se Jiřího i na to, jaké šance by případně dal právě dívkám, jejichž úlohou je během krátké přestávky informovat diváky pomocí tabule, jaké bude následovat kolo zápasu. Tahle představa už se českému samurajovi zamlouvala o poznání víc. Byť během zápasů věhlasný bijec takzvaným cage girls mnoho pozornosti nevěnuje, po zápasech je to zjevně úplně jiný příběh. „Jasně, že mi tam vždycky sjedou oči, hned to ale zase narovnám. Protože vím, že pozornost je třeba trošku korigovat. Ano, všelijaké kontakty na cage girls byly třeba v Japonsku, ve Spojených státech ale naopak vůbec,“ naznačil narovinu Jiří, ale nic víc neprozradil.

Co ale MMA bijci na ženě skutečně imponuje, je její inteligence a vzdělání. „Moje cesta je neustále se obohacovat a zvyšovat si laťku, ať už na poli vědomostí nebo v případě tělesných výkonů. Každopádně mám rád a přijde mi sexy, když je žena chytrá a ví,“ nechal nahlédnout do své duše Jiří.

A že i on sám na sobě pracuje rovněž v oblasti vzdělání, dokládá skutečnost, že začal studovat na Masarykově univerzitě. Jaký obor si vybral i to, jaký je student, prozradil Jiří Procházka ve třetím díle pořadu Denisa za kormidlem. V prostředí luxusní jachty a ve společnosti krásné moderátorky toho ale svěřil mnohem víc. Třeba i to, jaký je tanečník.

Sdílejte článek
Štítky Japonsko Show Jana Krause MMA Masarykova univerzita Jiří Procházka USA bojové sporty sportovní soutěž Ultimate Fighting Championship Denisa za kormidlem

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.