Celebrity

12. června 2022 19:22

Josef Šťastna

Za hrdinou Jiřím Procházkou stojí silná žena. Krásná Kamila popsala, jak ho svedla

Každý úspěšný muž má za sebou silnou ženu. Platí to také o zápasníkovi MMA Jiřím Procházkovi (29), který se stal prvním českým šampionem prestižní organizace UFC. Usilovně mu drží palce právnička Kamila Kordulíková.

Jiří Procházka po úchvatném souboji dokázal v pátém kole na zemi uškrtit Brazilce Glovera Teixeiru (42), který do té doby byl v zápase o chlup lepší. Procházku dělilo půl minuty od prohry na body, ale dokázal šokovat svět MMA a vyválčil titul.

Palce mu držela také právnička Kamila Kordulíková. Jiří Procházka o ní v minulosti vtipkoval, že si ho vybrala jako psa.

„No, byl jsem prostě na nějakém galavečeru v Příbrami, měl jsem tam v kleci rozhovor. A ona si mě v ní vybrala jako psa,“ popsal seznámení pro deník Sport český zápasník.

Podívejte se na rozhovor s Jiřím Procházkou:

„Už když přicházel, tak jsem viděla, že je to hezkej pes. Celou cestu domů jsem se snažila zapamatovat jeho jméno. Protože já jsem do té doby moc o zápasech nevěděla. Pak jsem ho našla na Facebooku, začali jsme si psát – a takhle to nějak vzniklo. Ale jo, uhnala jsem ho,“ doplnila se smíchem půvabná brunetka.

Procházkova přítelkyně oznámila velký návrat

Jejich vztah přesto měl trhliny. Šli od sebe, protože Jiří měl pocit, že po boku ženy se nemůže zlepšovat v boji. Měl pocit, že tříští pozornost.

V několika rozhovorech naznačil, že ženy to s ním mají těžké, protože myšlenkami je pořád v kleci a přehrává si taktiku boje. Kamila ale Jirkovi dál stála po boku jako kamarádka. Tak ji i Jirka bral. Nikam se necpala, jen nechtěla zcela opustit muže, na kterém jí tolik záleželo.

Na konci května, pár dnů před Jirkovým životním zápasem, Kamila oznámila, že znovu vstoupila do stejné vody. Ke společné fotce napsala, že nápadníci mají smůlu.

„Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš... Ale ty jsi jiný každou minutou života a v řece už je také jiná voda. Příběh pokračuje,“ vyznala se na svém instagramovém profilu ze svých citů.

Je vidět, že silný muž má po svém boku silnou ženu, která umí čekat. A Jiří Procházka se přesvědčil, že i s ženou po boku může být šampionem UFC.

Sdílejte článek
Štítky pes láska Facebook MMA klec Příbram Jiří Procházka sportovní soutěž Ultimate Fighting Championship Kamila Kordulíková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.