Celebrity

10. června 2022 14:38

Josef Šťastna

Hokejistova manželka se utopila pod ledem. Nyní Vrána našel štěstí po boku atletky

V roce 2021 zažil obrovskou životní ránu, když jeho manželka Lindsey (†35) utonula při záchraně psa, který se vydal na zamrzlou vodní plochu. Nyní hokejista Petr Vrána (37) znovu našel trochu štěstí. Začal totiž trávit čas s oštěpařkou Nikolou Ogrodníkovou (31), která o tom informovala na sociálních sítích.

Druhého březnového dne roku 2021 se Lindsey vydala venčit psa k nádrži Slezská Harta. Na vodní hladině byla ledová vrstva, ale bohužel byla velmi slabá. Lindsey se vydala zachránit psa, který se zaběhl. Vstoupila doslova na tenký led...

Ani rychlý příjezd záchranářů jí život nezachránil. Třinecký hokejista navíc zůstal sám na výchovu šestiletého syna.

Podívejte se na bronzové hrdiny:

„Na svůj věk je vyspělý a chytrý. Jednou za pár dní vidím, že mu trošku začnou slzet oči, někdy mi to i sám řekne. Občas poví, že mu chybí máma, ale spíš to z něj musím tahat. Chápu, že se o tom se mnou třeba nechce úplně bavit. Jen doufám, že ho to nedožene, až bude větší. Muselo být strašné, co si prožil. Semlelo by to i dospělého člověka,“ popsal rodinou situaci hokejista pro MF Dnes.

Nyní se zdá, že třinecký hrdina a skvělý táta zase našel kus lidského štěstí. Atletka Nikola Ogrodníková zveřejnila společný snímek, který působí jako rodinná fotka.

„Uctěte minulost a společně se pohněte vpřed,“ napsala ke snímku atletka, která je považována za jednu z nejlepších oštěpařek v České republice. Na první společný snímek mimo jiné upozornil web eXtra.cz.

Sdílejte článek
Štítky pes hokejista tragédie hokej Česko Petr Vrána Nikola Ogrodníková Slezská Harta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.