Celebrity

31. května 2022 12:04

redakce Prima Ženy

Na titulce prestižního magazínu pózuje kráska z MMA Denisa Gudelj

Pánský magazín dal šanci obyčejným dívkám a vyhlásil casting s názvem Hledáme Playmate. Přihlásit se mohly dívky z celé České republiky. Na titulce nakonec pózuje kráska z MMA Denisa Gudelj.

Casting Hledáme Playmate vyhlásil pánský časopis Playboy koncem loňského roku. O místo na titulní straně prestižního magazínu se mohly ucházet dívky z celé České republiky a top osmička krásek pak bojovala na velkém finálovém večeru.

Aktérky se ukázaly ve spodním prádle a během rozhovorů porotě i divákům představily svou osobu. Titul Playmate vyhrála Denisa Gudeljová, na kterou se můžete těšit v červnovém vydání.

Denisu určitě znají fanoušci bojových sportů. Nyní mohou obdivovat i její tělo a fyzické křivky.

Denisa Gudelj byla velmi sebevědomá

Denisa patří mezi nejznámější cage girls, které během galavečerů bojových utkání upoutávají pozornost mužského osazenstva. Ukazují svá vydřená těla a v kleci s čísly nad hlavou upozorňují, kolikáté kolo zápasu přichází.

Svůdná Denisa byla na finálovém večeru ze všech dívek nejsebevědomější a na titulní stranu se dostala opravdu zaslouženě.

Sdílejte článek
Štítky časopis MMA Playboy Česko casting Denisa Gudelj

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.