Celebrity

21. května 2022 11:25

Vanesa Havlíková

Světová topmodelka Pavlína Pořízková (57) tvrdí: Nahá vypadám pořád dobře

Světová topmodelka Pavlína Pořízková (57), která před lety patřila k deseti nejkrásnějším ženám světa, čas nezastaví, ale pořád může nabídnout zajímavý pohled na své tělo. A také to dělá. Promluvila o tom, jak nyní vnímá nahotu.

Pavlína Pořízková žije dlouho ve Spojených státech, ale nyní přiletěla do Česka, aby podpořila svou dlouholetou kamarádku Terezu Maxovou (50) na slavnostní akci k 25. výročí její nadace.

V Československu Pavlína prožila dětství, ve Švédsku zažila období puberty, ve Francii se stala nezávislou ženou a v Americe má děti a zázemí. Říká, že v USA našla ten pravý domov. Pavlína Pořízková se provdala v Americe za hudebníka Rica Ocaska (†75), se kterým prožila dlouhých třiatřicet let a má s ním i dva syny - staršího Jonathana Ravena Ocaska (28) a mladšího Olivera Oriona Ocaska (23).

Svět modelingu jí ležel u nohou

Pavlína se do velkého světa modelingu vrhla ještě jako náctiletá. První roky života navíc v Československu žila bez rodičů, protože emigrovali do Švédska, kam se poté modelka za nimi vydala.

Ve Švédsku dospívala, ale až ve Francii se stala mladou nezávislou ženou. Život modelky je natolik zajímavý, že ji dokonce oslovila exmanželka Arnolda Schwarzenegera Maria Shriver (66), aby o sobě napsala knihu s příznačným názvem Bez filtru.

„Já mluvím sama o sobě zcela bez filtru, když jsi upřímná a mluvíš ze srdce, máš větší šanci najít lidi, kteří jsou taky takoví,” řekla Pavlína Pořízková pro magazín Showtime.

Pavlína se nebojí ukázat nahé tělo

Modelka nedávno oslavila 57. narozeniny, ale postavu by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Topmodelka ráda přidává své odvážné fotografie na Instagram, skrze který mimo jiné i ráda sděluje své názory na chod světa. „Myslím, že nahá vypadám furt dobře, tak proč ne,” řekla pro Showtime o svlékání po padesátce.

Se ztrátou manžela se Pořízková doposud nesmířila

Pavlína aktuálně po svém boku žádného muže nemá. Její osudová láska, muzikant Ric Ocasek, zemřel před necelými třemi lety a topmodelku ztráta stále bolí. A to i přesto, že se v roce 2017 rozešli, ale stále žili v jedné domácnosti.

„Byli jsme dohromady jako žena a muž 33 let, dva roky jsme byli od sebe, ale pořád jsme žili dohromady. Já myslela, že žijeme jako rodina a nejlepší kamarádi, ale to jsem si myslela jenom já, ale měla jsem 25 let krásného manželství. Máme fantastická děcka a moji synové milují svého tátu. Teď už se mi po něm fakticky stýská. Teď začnu brečet, protože v Americe je brečet v pořádku, já nevím, jak je to v Česku. Ale naposledy, když jsme byli v Praze, tak jsem tady byla s manželem... Když teď chodím po těch ulicích, tak se mi po něm strašně stýská”, dodala se slzami v očích.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.