Celebrity

17. května 2022 18:00

Vanesa Havlíková

Svléká se Britney Spears i Nela Slováková. Expertka odhalila, co je nutí k nahotě

Určitě jste zaznamenali, že některé slavné ženy mají nutkání ukazovat na sociálních sítích odhalené tělo. Nahotou se rády chlubí americké zpěvačky Madonna (63) či Britney Spears (40), v Česku s holou kůží na trh často chodí například vítězka reality show Hotel Paradise Nela Slováková (30). Redakce webu Prima Ženy oslovila zkušenou sexuální koučku Julii Gaiu Poupětovou (45) s dotazem, co ženy k nestydatému odhalování vede.

Nela Slováková vystavuje ráda nahé tělo u moře, Britney Spears se klidně odhalí doma na zahradě. Fotky, které by se neztratily ani v lechtivých magazínech pro pány, se objevují například na Instagramu. Uznávaná sexuální koučka Julie Gaia Poupětová vysvětlila, že nahota je dnes hlavně dobrý byznys.

Podívejte se na Nelu Slovákovou během sexy focení:

„Některé ženy cíleně používají svou nahotu čistě komerčně jako zdroj příjmů zajišťovaných sledovaností kanálu na sociálních sítích či dalšími nabídkami, které z toho vzejdou. Dále existují ženy, které své nahé tělo prezentují takové, jaké je, třeba s kily navíc, během těhotenství či po něm. Snaží se jít příkladem v sebepřijímání a pomoci dalším ženám normalizovat to, o čem se třeba ve společnosti moc nemluví,“ vysvětlila pro Prima Ženy vztahová koučka Julie Gaia Poupětová.

Nahota je také velmi oblíbená mezi různými „ezo žínkami“ a „astrálními vílami“, které propagují přirozenost a spojení s duchovnem. Odhalené tělo tak na sociálních sítích ráda prezentuje například bývalá modelka Helena Houdová (42).

„Pak je tu více či méně ezoterní kategorie oslavy ženského těla jako chrámu a celého konceptu posvátného ženství. Tady jde mimo jiné také tak trochu o vzdor proti cenzuře zobrazování určitých částí těla, které jsou nám dána od přírody, a přesto nesmí být zobrazovány. Samozřejmě že se u spousty žen vyskytují různé kombinace výše uvedených důvodů,“ doplnila pro Prima Ženy sexuální koučka s tím, že zobrazování nahoty stále vzbuzuje řadu emocí.

Britney Spears nepřestává své tělo ukazovat světu

Popová zpěvačka, která má na svém instagramovém profilu více než 41 milionů sledujících si volnost po 14 letech užívá po svém. Zpěvačku dlouhodobě provázely psychické problémy, kvůli kterým se stal opatrovníkem zpěvaččina rozsáhlého jmění její otec, s nímž Britney vedla soudní spor. Opatrovnictví bylo ukončeno teprve na podzim loňského roku.

Americká zpěvačka fanoušky pravidelně zásobuje nahými fotografiemi, na nichž si svá prsa chrání jen dlaněmi a spodní partie zakrývá emotikonem ve tvaru srdce. Otázkou je, jestli jsou důvodem jejího odhalování psychické potíže, nebo zda Britney patří do skupiny žen, které se rozhodly oslavovat své tělo a propagovat nahotu jako přirozenou věc.

Britney Spears ukázala odhalenou bradavku i při vystoupení:

Také Česko má své nahé královny

Také v Česku si řada žen uvědomila, že nahota láká fanoušky a následně nese peníze. Důkazem toho může být například podnikatelka Nela Slováková (30). Odhaleným tělem ale umí provokovat i její instagramová konkurentka Dominika Myslivcová (27).

Obě tyto dámy mají na svých instagramových účtech velký počet fanoušků, kteří se každý den těší, zda nabídnou další pohled na svá sexy těla. U Nely i Dominiky je jasné, že odhalování má hlavně komerční účel a vede ke zvyšování sledovanosti a k následnému zvyšování příjmů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.