Celebrity

6. října 2022 07:52

Kisa Císařová

Karlos Vémola promluvil o pobytu ve vězení: Byl to spíš trest pro moje blízké

Denisa za kormidlem s Karlosem Vémolou

Že je Karlos Vémola drsňák, dokazuje vyhlášený bijec nejen v kleci během svých MMA zápasů. Ne každý to o něm ví, ale i luxus milující Terminátor musel takzvaně do tepláků a odsedět si soudem vyměřený čas ve vězení. Jak na to dnes vzpomíná?

Byť je to už několik let zpátky a čas tak měl šanci ohladit nepříjemné zážitky, Karlos Vémola ani dnes o téhle etapě svého života nemluví rád. „To ti akorát sebere. Co ti to může dát? Sebere to čas a spíš to bylo potrestání pro moje blízké,“ odpověděl Karlos na otázku playmate Denisy Gudelj, jestli mu pobyt ve vězení přece jen do života něco dal. „Já jsem takový, že jsem se tam zavřel a trénoval jsem,“ prozradil zápasník, jak pobyt za mřížemi přežil.

Rozebírat důvod, proč se za mříže dostal a jak dlouho ve vězení strávil, ale Karlos Vémola nijak zvlášť netouží. O čem naopak věhlasný bijec mluví rád, jsou exotická zvířata, která si pořídil domů. Netají se ani tím, že jeho manželka a matka společné dcery Lili a syna Rockyho Lela tuhle Karlosovu vášeň rozhodně nesdílí. „Lela se bojí všech zvířat. Musel jsem se zbavit našeho pštrosa Arnošta, protože se Lela prý bojí velkých ptáků,“ rozesmál sám sebe zápasník, který o své rodině, soupeřích, trénincích i zápasech přišel povyprávět do zbrusu nové talk show s názvem Denisa za kormidlem. Ta startuje na YouTube Prima FTV už ve čtvrtek.

Proč nazvala Lela svého muže debilem a která prohra Karlose Terminátora Vémolu mrzí ze všech nejvíc? I na to dá odpověď pořad Denisa za kormidlem natočený v prostředí luxusní prezidentské jachty, na kterou černovlasá kráska nezve své hosty náhodou. Nafotila na ní svůj pictorial, křtila své číslo lifestylového magazínu a hlavně je majitelkou kapitánských zkoušek.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.