Celebrity

23. srpna 2023 20:25

Tomáš Durčák

Romantik Kazma se vyjádřil ke vzkazu pro Kalousovou. Někdo napíše dopis, on natočil film

Kazma se vyjádřil ke svému filmovému vzkazu pro Andreu Kalousovou

Kazmův film One Man Show: The Movie aktuálně boří rekordy českých kin v návštěvnosti a Kamil Bartošek si tak může naplno užívat svůj obří úspěch. Jenže tak jednoduché to není. Celovečerní prvotinou totiž poslal vzkaz bývalé přítelkyni Andree Kalousové a nyní čeká, jestli od ní přijde na jeho gesto nějaká reakce a odpověď.

„Je to neuvěřitelný, co se v českých kinech děje. Cítím velkou pokoru a strašně moc si toho vážím, že ti lidi přišli. Je to zkrátka příběh obyčejného kluka z Kroměříže, který chtěl něco říct své holce, to je celý a ty lidi to v tom uviděli,“ popsal Kazma pro pořad Showtime humbuk, který se okolo jeho vzkazu expartnerce rozjel. „Prostě se to dotklo srdcí lidí, každý možná něco podobného zažil…“ dodal Bartošek.

Tvůrce One Man Show, která začínala v jeho dřívějším pokojíčku a dnes se transformovala rovnou do rekordního bijáku, následně přiznal, že film je skutečně celý věnovaný Andrejce. „Někdo napíše esemesku, někdo napíše dopis, já jsem tři roky pracoval na tomhle, aby se to dostalo tam, kam má,“ přiznal Kazma. Na kýženou odpověď však stále čeká, Andrea podle všeho totiž film ještě ani neviděla.

„Reakci ještě nemám, popravdě nevím, co se stane. Z informací, které mám, to ještě neviděla a asi si nedokáže představit, v jaké jsem situaci, když člověk tři roky něco takového tvořil, aby někomu něco řekl a teď čeká, až adresát ten dopis dostane,“ svěřil se tvůrce One Man Show: The Movie. Zároveň podotkl, že by tím nerad ostatní muže inspiroval v tom, co všechno mají pro své partnerky dělat. „Každý má svoje způsoby a uznávám, že jsem magor,“ dodal s humorem sobě vlastním Kazma.

Odpověděl také na otázku, jakou reakci od Kalousové očekává a zda se snaží získat ji tímto obřím gestem zpět. „Jsem stoprocentně smířený s tím, že věci mají nějaký svůj začátek a konec. Spíš bych jí chtěl i vysvětlit některé věci, které už jsem neměl šanci vysvětlit. Není to: Prosím vrať se ke mně. Je to spíš: Tohle jsem ti chtěl říct,“ uvedl Bartošek věci na pravou míru a přiznal, že má být film pro Andreu v jistém smyslu i omluva za něco, co v minulosti udělal ne úplně správně. „Nejsem dokonalý,“ pokrčil na závěr Kazma rameny nad tím, že i on má právo chybovat a snažit se posléze věci napravovat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.