Celebrity

23. srpna 2023 09:22

Eliška Reiglová

Z fanoušků jsou vztahoví poradci. Vraťte se k sobě, prosí Kazmu a Kalousovou

Jak to vypadá u Kazmova trezoru

Mnoho fanoušků očekávalo, že by v Kazmově (38) novém filmu ONEMANSHOW: The Movie alespoň částečně mohlo figurovat i jeho soukromí. Tak se i stalo. Kdo si ale myslel, že vyjádří lásku influencerce Maru Rosecké (21), pletl se. Vyjádřil ji totiž své bývalé přítelkyni, modelce Andree Kalousové (26), a fanoušci nyní oběma radí, aby se usmířili a zkusili se dát dohromady znovu.

Kazma ve svém filmu, přesně jak fanoušci doufali, odhalil také něco ze svého soukromí. Pokud dal něco jasně najevo, je to jeho láska k Andree Kalousové, s níž tvořil pár celých pět let. Jejich rozchod, ač proběhl v dobrém, byl pro jejich příznivce šokem. Proto je potěšilo, že Kamil Bartošek dal nahlédnout do svého nitra a vyjádřil, jak mu na expřítelkyni záleží.

Sama Andrea netušila, že se ve snímku ONEMANSHOW: The Movie objeví. „Já jsem film ještě neviděla, ale asi bych se na něj teda měla zajít podívat,“ řekla modelka portálu eXtra.cz. Záběry s ní nicméně mnoho diváků dojaly, obzvláště pak ty, kteří její vztah s Kazmou po celou dobu sledovali.

Usmiřte se, prosí fanoušci

Ačkoliv modelka na sociálních sítích nesdílí nic, co by s Kazmou či jeho filmem jakkoliv souviselo, fanoušci ji v komentářích zahrnují prosbami a výzvami, aby se s ním usmířila a pokusila se znovu navázat tam, kde vztah skončil. Myslí si, že Kalousová a Bartošek k sobě zkrátka a jednoduše patří.

„Myslím, že byste se měli s Kazmou usmířit. Miluje vás a věřím, že i vy jeho,“ napsala modelce jedna ze sledujících. „Ten film je pro tebe. Mrkni na něj a dej mu ještě šanci. Jste spřízněné duše,“ napsala další. Komentáře jsou pak zahlceny od mnoha lidí prostým hashtagem #BackKazma, kterým vyjadřují svou touhu, aby se tento pár dal znovu dohromady.

Nový vztah

Shodou náhod se jen pár týdnů před uvedením ONEMANSHOW: The Movie do kin Kazma začal častěji objevovat po boku influencerky Marie Rosecké, známé například z reality show Like House. Údajně tajně tvoří pár už celé dva roky. Tomu by nasvědčovalo i to, kdy spolu byli poprvé spatřeni. Oba ovšem zarytě tvrdí, že jejich vztah je jen pracovní.

Čtěte také: Kazma o svém filmu: Cítím se jako Tom Cruise. Promluvil i o smrti, která zasáhla natáčení

„Vůbec nevím, kde novináři vzali, že jsem na předpremiéře z filmu nebyla nadšená a utekla jsem s brekem. Pravda je taková, že jsem se částečně na filmu podílela a nemohla jsem se dočkat, až ho uvidím. V titulkách zjistíte, co jsem dělala,“ řekla Rosecká eXtra.cz.

Jak funguje Kazmova hra o miliony:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.