Veronika Žilková hledá klid a pohodovou práci. Být uklízečkou v seriálu jí nevadí

Veronika Žilková poprvé coby nová uklízečka – ZOO (141)

Herečka Veronika Žilková (61) se chopila nové role. Nastupuje do oblíbeného seriálu z prostředí zoologické zahrady, v němž ztvární uklízečku Petru Hubáčkovou. Přestože její kvalifikace neodpovídá a podle životopisu má na víc, trvá právě na této pozici. Co se skrývá za jejími pohnutkami? Skutečně jen touží po klidu a pohodové práci? A proč je nápadně vstřícná zrovna k Frantovi Kolmanovi v podání Michala Novotného (44)? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Petra Hubáčková se uchází o místo uklízečky v zoologické zahradě, z čehož je překvapená sekretářka Adélka i sama ředitelka Roklová. „Já jsem samozřejmě ráda, že u nás chcete pracovat, jen mě trochu zaráží, že se svými pracovními zkušenostmi chcete nastoupit zrovna na takovou pozici,“ nechápe její zájem. „Peníze nejsou všechno. Hledám hlavně klid a také bych velice ráda pracovala v zoo,“ vysvětluje svůj záměr s tím, že ani nepříliš vysoké finanční ohodnocení pro ni není překážkou.

Její touha získat zaměstnání zrovna v královédvorské zahradě vůbec není náhodná. „Nesu si s sebou tajemství, které prozatím ví jen scenárista a já. Před diváky ho necháme ještě ukryté. Začnu tam pracovat z jediného důvodu, protože se chci dostat k někomu, s kým mě pojí minulost,“ prozrazuje Veronika Žilková, kterou uvidíme v dalším díle seriálu ZOO v úterý večer na Primě. „Uklízečku jsem ještě nikdy nehrála a moc mě baví jezdit s tím vozíkem a uklízecími potřebami. Petra působí velmi nenápadně, nechce na sebe upozorňovat, je to trošku taková detektivka. Chce zapadnout, aby mohla ten svůj detektivní plán uskutečnit,“ naznačuje herečka svůj příběh.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Chování Hubáčkové přijde podezřelé zejména Adélce. Hned po přijímacím pohovoru se rozhodne, že ji bude bedlivě sledovat. O to víc je zaskočena, když se dá tajemná uklízečka do hovoru s průvodcem a věčným lovcem žen Frantou Kolmanem, od něhož opačné pohlaví naopak překotně utíká. „Ona ho balí,“ svěří Adélka pobaveně ředitelce a jen nevěřícně zírá. Opravdu se sympatická Petra snaží Kolmana lapit? Nebo tím sleduje něco jiného?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.