Sid nevěří vlastním očím. Domnělý vrah je Adamův starý známý

Sid poznává útočníka ze zoo – ZOO (140)

Michaela Pecháčková (19) stále nemůže coby Sid zapomenout na hrůzný zážitek, kdy v zoologické zahradě viděla bitku dvou mužů, z nichž jeden toho druhého podle ní zabil. Jaké je proto její překvapení, když v Adamově dobrém kamarádovi pozná onoho útočníka. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Haďákův starý známý se znenadání objeví a navštíví svého kamaráda přímo v zoologické zahradě. Právě tam potká Sid, které při pohledu na něj ztuhne krev v žilách a nevěří vlastním očím. „Potkala jsem toho vraha! Je tady, je to Adamův kamarád. Byl voják, stejně jako Adam,“ volá hned Břéťovi. Děsivý zážitek, kdy byla údajně svědkem vraždy, má totiž stále živě v paměti.

Zatímco Martin „Márty“ Pivoňka v podání Martina Preisse by se s láskou svého parťáka z vojenských misí rád více seznámil, půvabná blondýnka se setkání vyhýbá jako čert kříži. „Je mi nějak divně, nemám chuť k jídlu. Jen dopiju a půjdu,“ vymluví se v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit ve čtvrtek večer na Primě. „Zvládnete to tady i beze mě. Já si doma lehnu a bude mi líp,“ dodá jen a rychle mizí pryč. Z Mártyho jí prostě běhá mráz po zádech.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Přizná to i Adamovi. „Děsí mě. Něco je s ním špatně, cítím to z něj. Už od první chvíle, co jsem ho dneska viděla,“ tvrdí mu, ale ošetřovatel plazů nad tím jen mávne rukou. Sid mu proto nakonec poví celou pravdu. „Víš, jak jsem ti říkala o té vraždě? Tak to byl Márty! Márty někoho zabil,“ je přesvědčená. Jenže Haďák tomu ani za mák nevěří. Její podezření dokonce prozradí samotnému Martinovi, který si za Sid dojde.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.