Sid je údajně svědkem vraždy. Tělo však beze stopy zmizí

Sid svědkem údajné vraždy – ZOO (139)

Michaela Pecháčková (19) vidí jako Sid vraždu na vlastní oči. Alespoň je o tom přesvědčená. Bitka návštěvníků zoologické zahrady podle ní skončila zabitím jednoho z nich. Jak to má ale dokázat svému okolí i policii, když po mrtvole není ani památky? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Mladá ošetřovatelka si už v zoologické zahradě prožila mnoho vypjatých chvil. Párkrát byla dokonce v ohrožení života, když ji maskovaní pachatelé zavřeli do klece s nosorožcem nebo ji kvůli zvědavosti a pátrání na vlastní pěst unesli. Ačkoliv nebezpečných situací okusila dosytosti, čeká na ni další. Běžná pochůzka po areálu se změní v hrůzný zážitek.

Sid vidí zpovzdálí rvačku dvou mužů, z nichž jeden se po tvrdé ráně bezvládně svalí na zem. Zatímco útočník utíká pryč, vyděšená blondýnka pospíchá za kolegyněmi. „Holky, on ho zabil! Zabil ho!“ přiběhne za nimi rozrušená se slzami v očích v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Viděla jsem dva chlapy a jeden druhého zabil. Fakt ho zabil!“ vykřikuje neustále a není schopna se uklidnit. I když něčemu takovému nechce Eliška moc věřit, svého partnera a kriminalistu Břéťu přece jen zavolá.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jenže po údajné mrtvole není ani stopy. „Nic tu není. Jestli tady někdo spadnul a pak ho táhli, tak by to bylo patrné. Není tady ani krev po tom úderu,“ konstatuje zkušeně Břéťa a pro jistotu volá techniky. Neexistující oběť Sid zrovna nepřilepší, už tak se její verze zdá Elišce trochu přitažená za vlasy. „Ty si myslíš, že když mu dal pěstí, tak ho tím zabil?“ ptá se opatrně, ale bohatá dědička sklářského impéria ví, co viděla. Jak to tedy bylo? Kam tělo zmizelo?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.