Bouřlivá protestní akce se rozhoří v zoologické zahradě. Skončí Albertovým triumfem

Protestní akce – ZOO (138)

Davida Gránského (31) coby Alberta láska asi opravdu změnila. Z bývalého lumpa se pomalu stává dobroděj. Kromě byznysu a čistého výdělku bere v potaz jak zájmy zoologické zahrady, tak i zvířat. Protest zaměstnanců proti spolupráci s výrobcem čokolády s palmovým olejem dokáže perfektně využít a ze svízelné situace vybruslit. Oslní tím Kristýnu a bude ochotnější mu odpustit? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Jako člen vedení je Albert radostí bez sebe, když mu pan Šurda nabídne finančně velmi výhodnou spolupráci s čokoládovnou. Potíž je ale v tom, že firma využívá při výrobě palmový olej, čímž se částečně podílí na drancování deštných pralesů. Na tento fakt upozornila Adélka, v jejíž kompetenci je krizová komunikace. Kristýna se ho chytila. Průvodkyně a krátkodobá Albertova známost, do níž se však PR manažer skutečně zamiloval, zvířata zbožňuje a kontrakt hodlá odvrátit za každou cenu.

I sama ředitelka se proto nakonec rozhodne smlouvu nepodepsat. U pana Šurdy se ale s pochopením nesetká. „Buď to podepíšeme, nebo budeme žádat odškodnění. Tu samou částku, kterou jste chtěli vy po nás. Tři miliony,“ vyhrožuje s odvoláním na předchozí Albertův ústní slib. Jenže Kristýna nelení a přímo v areálu uspořádá protestní akci, kterou uvidíte v seriálu ZOO ve čtvrtek večer na Primě. „Nenechte se zatlačit do kouta. Nenechte se vydírat jejich požadavky,“ apeluje na Lubora Brázdu, načež symbolicky zapálí papírového orangutana, který má být poslední obětí čokoládovny.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Netrvá dlouho a Veronika Freimanová si coby ředitelka Roklová čte o protestu v novinách. Zděšeně volá Albertovi, který ji zaskočí ještě více. „Ten článek jsem napsal já. Myslím, že nám to pomůže. Zkouším jinou strategii. Tohle lidi dostane na naši stranu,“ je přesvědčený PR manažer, jenž nedávno skončil při odprošování Kristýny v poutech. Brzy se ukáže, že měl pravdu. Najde se nový bezproblémový investor a Brázda slavnostně oznamuje verdikt zaměstnancům. Bouřlivý potlesk sklidí jak on, tak především hlavní strůjce pomyslného vítězství – Albert. Udělá tím dojem na svou lásku a bude o krůček blíže k jejímu opětovnému získání?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.