Ta sedne! Albert slízne pořádnou facku. Nakonec skončí s rukama v poutech

Jsi naprostý blbec, Alberte – ZOO (137)

David Gránský (31) se sice coby Albert hodně polepšil, rány ale schytávat nepřestává. V populárním seriálu z prostředí zoologické zahrady naštval Kristýnu v podání Sáry Milfajtové (32) natolik, že mu ubalí facku. Dokonce ho i spoutá. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Průvodkyně Kristýna je sice milá a hodná holka, ale když ji někdo naštve, dokáže být pěkně tvrdá a nepřístupná. Na křivdu či bolest jen tak nezapomíná a na vlastní kůži to zažije i Albert. Ten s usměvavou blondýnkou zaskóroval, vyhlášený sukničkář se navíc dokonce zamiloval. Spokojenosti a vzájemné blízkosti si ale dlouho neužíval. Kamil s Markétou se mu totiž pomstili a Kristýna se dozvěděla, jak nechutnou sázku o ni Albert s mladým Ovčíkem uzavřel.

Něco takového si však bývalý ředitel zoologické zahrady za rámeček nedá. „Nepokoušej se mi nic vysvětlovat, nebo budu strašně zlá,“ varuje ho rozzuřená Kristýna, když se s ní snaží promluvit. „Jsi naprostý blbec, Alberte. Arogantní, namyšlený, samolibý parchant,“ běsní v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Výčet nadávek pak korunuje dobře mířenou fackou. Zatímco ji Bert pokorně přijme s dodatkem, že si ji zasloužil, průvodkyně nepřestává vyhrožovat. „Nepokoušej se ke mně přibližovat. Příště tě nakopu mezi nohy,“ hrozí mu.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Jenže PR manažer se vzdát nehodlá. Na svou lásku si donese pouta. „Připoutám se k tobě, abys mě prostě musela vyslechnout,“ je rozhodnutý vynutit si možnost, jak by si s ní mohl popovídat. Naneštěstí pro něj je Kristýna mrštná jako štika. Než se Albert naděje, stojí mu za zády a s chutí utahuje želízka i kolem jeho druhé ruky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.