Celebrity

28. září 2023 20:20

redakce Prima Ženy

Denisa Nesvačilová jako tajemná Dominika hýří penězi. Sponzorstvím budí podezření

Štědrý sponzorský dar – ZOO (137)

Herečka Denisa Nesvačilová (32) vtrhne do oblíbeného seriálu a způsobí rozruch coby zdánlivě majetná a štědrá Dominika. Psímu útulku se rozhodne darovat tučnou sumu a pomoct hodlá i dvojčatům s velkou zakázkou bonbonů. Ne vše je ale možná tak sluníčkové, jak to vypadá. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Do nové sezony vstupuje populární seriál z prostředí zoologické zahrady nejen s novými příběhy stálých hrdinů. Okoření ho také nové tváře v podobě uklízečky, podvodníka nebo potvory. Právě tu představuje Denisa Nesvačilová coby Dominika.

Zničehonic se objeví v Katčině útulku a zajímá se o možnost sponzorství. Nejedná se přitom o žádnou malou částku, darovat hodlá statisíce. „Potřebovala bych podepsat nějakou smlouvu. Když vám pošlu tolik peněz, odepsala bych si to z daní. Doufám, že v tom není problém,“ zaskočí Katku již v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Sympatická majitelka útulku i její děda se ale oklepou z prvotního šoku a jsou nadšeni. Po neustálých problémech s Ovčíkem a Polákem, kteří jim vytrvale hází klacky pod nohy a znepříjemňují život, je něco takového milá a vítaná změna.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Charliem najatý bodyguard ale zpozorní. Rusovláska se mu zdá podezřelá a svého šéfa okamžitě informuje. „Ta ženská se chová divně. Něco s ní není v pořádku,“ varuje Charlieho před Dominikou, z níž vůbec nemá dobrý pocit. Nemýlí se? Skutečně na Katku něco chystá?

Denisa Nesvačilová jako Dominika Skoupá

Dominika se objeví jako zachránce rodiny Ovčíkových. Je dcerou Davida Ovčíka (Roman Štolpa), nevlastní sestrou Kamila (Jan Kopečný) a převezme rodinné podniky. Všichni jsou jí okouzleni, všem pomáhá, takže to vypadá, že je nesmírně pozitivní. Výsledkem ale je, že to dělá jen proto, aby se mezi všechny infiltrovala a pak zaútočila. „Kudy se přežene Dominika, tudy se valí problémy. Je to velmi chytrá a nebezpečná žena. Má rozjetých víc plánů, ale zdá se, že všechny její cesty vedou k Lucce Šteflové a Marku Němcovi,“ popisuje svoji postavu Nesvačilová, která už si pro ni našla přezdívku. „Moje Doňa Dominga, jak jí říkám, je hodně pestrobarevná. A že je to zase mrcha? Tvůrci ji asi nevidí ve mně. Já jako Denisa se svými postavami nemívám moc společného, zvlášť s těmi zápornými. Spíš asi vidí potenciál, že takové potvory dokážu zahrát přesvědčivě. Jsem jim za takové příležitosti vděčná, mám ráda, když je co hrát.“

Pokud se vám serál ZOO líbí, ohodnotte ho na Kinoboxu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.