Sen proti snu. Obětavý Filip se kvůli Viky vzdává životní šance

Střet snů Viky a Filipa – ZOO (136)

Tomáš Klus (37) si chce splnit svůj muzikantský sen i v seriálu. Coby fotograf Filip se nemůže dočkat pěveckého vystoupení v televizi. Jenže podmínkou je také účast jeho lásky Viky v podání Evy Burešové (30). Ta ovšem dostala skvělou nabídku coby návrhářka dětského oblečení. Oba tak stojí před rozhodnutím, čemu dát přednost. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Viky se konečně začíná dařit v módním byznysu. Po fiasku se slavnou herečkou, která měla zájem s ní spolupracovat, ale také ji při té příležitosti okrást a přebrat její fantastické nápady, přišla další šance. Oslovil ji majitel obchodu s ručně vyráběnými věcmi. Poctivý chlap s náležitými zkušenostmi a ověřenou firmou. „Mám teď místo po jedné paní a přemýšlím, čím ho naplnit. Místo patnácti věcí od vás tam můžu mít třeba stovku,“ navrhuje Viky násobně větší odběr dětských bodýček.

Nabídka je to sice lákavá, znamenala by ale nonstop šití, termín je šibeniční. Jindy by Viky neváhala, moc dobře ale ví, že v kombinaci s vystoupením v televizi to stihnout nemůže. „Bohužel to nezvládnu,“ omlouvá se majiteli po dni přemýšlení. I když se tváří, že je s tím smířená, Danuše vidí, jak ji to mrzí. „Jsi si jistá, že je to správné rozhodnutí? Někdo jiný dostane tvoji šanci. To ti nevadí?“ zpovídá Danuše bývalou přítelkyni svého syna v dalším díle seriálu ZOO, který uvidíte ve čtvrtek večer na Primě. „Je mi to líto, ale znamenalo by to, že bychom museli zrušit tu televizi. A to Filipovi nemůžu udělat,“ tvrdí Viky. Je si vědoma, jak moc se Filip na vystoupení s jejich zamilovaným duetem těší.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Filip ale jejich upřímný rozhovor potají vyslechne. A stejně jako Viky se i ženami žádaný fotograf rozhodne svůj sen obětovat. „Jestli mě teď donutíte ten váš výstup zrušit, tak už žádnou další šanci nedostanete,“ varuje ho televizní producent. Filip si to uvědomuje a vnitřně ho to ničí, přesto dál rezolutně odmítá. „Právě jste zahodili největší šanci svého života. Sbohem,“ zní poslední slova z telefonu a amatérský muzikant vypadá, že se každou chvíli rozpláče. Stojí mu vztah s Viky a její spokojenost za takovou oběť?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.