Celebrity

25. září 2023 11:30

FTV Prima

Veronika Freimanová slavila narozeniny v ředitelně. Seriáloví kolegové ji překvapili

ZOO - Přísná ředitelka Veronika Freimanová. Jaké požadavky mají mluvící zvířátka?

Sympatická herečka Veronika Freimanová, diváky oblíbená představitelka ředitelky zoologické zahrady Marie Roklové, oslavila narozeniny bleskově s kolegy na place. S manželem si svůj den užila v mnohem klidnějším duchu.

„Mám za sebou sedm obrazů a letos mě to opravdu překvapilo, nějak ty narozeniny nemám vůbec v hlavě. Pokud počítám správně, v ZOO je slavím už potřetí,“ přiznala se Veronika Freimanová, když ji kolegové a celý štáb překvapili přáním k narozeninám přímo uprostřed natáčení dalšího dílu oblíbeného seriálu. Kde jinde než v její ředitelně. Mezi gratulanty nechyběli kolegové Pavla Tomicová, Filip Kaňkovský nebo čerstvě zamilovaný Šimon Bilina.

Čtěte také: Veronika Freimanová odhalila recept na elixír mládí. Čemu vděčí za to, že nestárne?

Při krájení dortu herečka zavzpomínala také na nejkrásnější narozeniny, jaké dosud zažila. „Narozeniny slavím a ten nejhezčí dárek byl, když jsme s dcerou jely do Florencie. Dlouho jsme to odkládaly, ale nakonec to byla krásná dámská jízda. Po mnoha letech jsme si na sebe udělaly čas a byly jsme spolu jen my dvě,“ zasnila se Freimanová a v ruce při tom svírala velkou kytici.

Letošní oslavy hereččiných 68. narozenin se nesly v rodinném duchu. „S manželem slavíme narozeniny necelý měsíc od sebe, takže se jdeme projít, zajdeme si na oběd, uděláme si to hezké a to mě baví,“ prozradila s úsměvem jinak přísná ředitelka seriálu ZOO, který můžete sledovat v úterý a ve čtvrtek večer na Primě. Jakmile jí však všichni ze štábu popřáli, spustilo se opět natáčení. Připomeňte si Veroniku Freimanovou coby Marii Roklovou také ve vtipném videu hned v úvodu. Jaké požadavky na ni mají mluvící zvířátka?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima oslava narozeniny Veronika Freimanová seriál ZOO Marie Roklová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.