Celebrity

24. září 2023 06:00

David Laštovka

Veronika Freimanová se rozvedla kvůli nevěrám. Osudová láska ji potkala po padesátce

7 pádů Honzy dědka (11) - Freimanová

Herečka Veronika Freimanová, která oslavila 68. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Vypadá stále báječně a energie má na rozdávání. Zatímco v prvním manželství se spálila, v tom druhém je šťastná a spokojená.

Veronika Freimanová v lásce našla štěstí až napodruhé. Jejím prvním manželem byl režisér a kameraman Jaroslav Brabec. Prožili spolu téměř 30 let, během kterých se jim narodily dvě dcery Tereza a Markéta. Platili za jedno z nejpevnějších manželství českého showbyznysu, o to více všechny zaskočil jejich nečekaný rozchod. Mohly za něj údajné Brabcovy milostné úlety. Definitivní rozvod nastal v době, kdy se mu narodila nemanželská dcera, kterou měl s Olgou Menzelovou, manželkou oscarového režiséra Jiřího Menzela.

Osudové setkání na koncertě

Přestože už Veronika Freimanová nedoufala, že by se znovu mohla zamilovat, natož se vdát, v jejím případě platilo ono známé rčení: Člověk míní, život mění. Po padesátce jí osud do cesty zavál architekta z Písku Vladimíra Boučka a byla z toho velká láska, která trvá až dodnes. „Ještě tehdy zadaní jsme do sebe vrazili na koncertě. A po deseti letech jsme se potkali zase na koncertě, a to už jsme byli volní,“ popsal s úsměvem deníku Aha! Veroničin manžel, který působí jako architekt po celé Evropě. Připravuje výstavy a věnuje se designu interiérů.

Čtěte také: Návštěvníci se musí protáhnout mezi nahými těly. Výstava kontroverzní umělkyně šokuje

Když se před deseti lety brali, svatbu měli komorní, pouze s 12 hosty. Obřad se uskutečnil v historickém muzeu v Písku. V jejich manželství je všechno tak, jak má být. Herečka po boku Vladimíra jenom září a je s ním maximálně šťastná a spokojená.

Babička se dožila 104 let

Veronika Freimanová, kterou nyní diváci mohou vídat v seriálu Einstein nebo ZOO na TV Prima, patří mezi nestárnoucí herečky. Sama přitom přiznává, že proto zase až tolik nedělá. Pečuje o sebe jen nárazově, v jídle se nijak neomezuje, ráda mlsá a příležitostně si zajde zacvičit s kamarádkami nebo ke kadeřnici. Plastiky neodsuzuje, ale nikdy je zatím nevyužila. „Mám takový úžasný organismus, který mi přesně řekne, co nesmím. Okamžitě vypne, jakmile sáhnu po něčem nezdravém,“ prozradila webu Super.cz.

Mohlo by vás zajímat: Jak zhubnout 30 kg za půl roku? Obrňte se trpělivostí a zvládnete to

Velkou roli podle ní mají i geny. A ty má po svých předcích mimořádné. Její babička, která se dožila úctyhodných 104 let, si vitalitu udržovala až do poslední chvíle. „Možná by žila ještě déle, ale život už ji nebavil. Vzpomínám, jak se rozčilovala, když jí někdo po stovce přál k narozeninám ještě jednou tolik,“ přiblížila Veronika.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.