Olga Menzelová promluvila o partnerském soužití. V jakém vztahu by nikdy nevydržela?

Olga Menzelová o vztazích

Producentka a vdova po režiséru Jiřím Menzelovi (†82) Olga Menzelová (44) patří k ženám, které si nikdy na nezájem mužů nemohly stěžovat. Naopak. Olga prožila románky i dlouhé manželství, proto může hodnotit, co by ve vztahu nikdy nemělo chybět.

Každý den se bavit, být v pohodě a nebrat život příliš vážně. To jsou základní hesla, kterých se Olga Menzelová snaží držet – a daří se jí to.

„Když se budeme na věci dívat s nadhledem a naučíme se špatné situace vnímat v humorné formě, nesmírně nám to pomůže. Pro mě je ve vztazích nesmírně důležitý humor. Člověk se musí umět zasmát nejen druhým, ale i sám sobě,“ uvedla trojnásobná matka pro magazín Showtime.

Producentka zažila ve svém životě vrcholy i pády. Ani vztah s Jiřím Menzelem se nevznášel jen na klidné vodě. Manželé byli dokonce chvíli od sebe a Olga v roce 2008 otěhotněla s režisérem Jaroslavem Brabcem (68). Dceru Aničku s ním vychovávala rok a půl, nakonec se ale rozešli.

Olga Menzelová prožila vztahy jako z romantických filmů

Menzelová poté nějakou dobu žila sama. Ukázalo se ovšem, že pouto k oscarovému režisérovi je enormně silné. Dali se znovu dohromady a narodila se jim Eva Mario. Láska jejího života odešla v srpnu roku 2020, Menzelovi bylo 82 let. Olga dnes žije s egyptologem Miroslavem Bártou (53), se kterým má syna Alberta. A zdůrazňuje, že její současný partner není žádný suchar.

„Nedokázala bych žít v partnerském vztahu, ve kterém by nebyla legrace. Když se podíváte kolem sebe a zaměříte se na to, v čem žijete, myslím, že znepříjemňovat si život doma je jaksi zbytečné,“ řekla s upřímostí v hlase Menzelová, o které se ví, že nerada jen ze zvyku setrvává ve vztazích, které ji neuspokojují.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.