Celebrity

25. října 2022 07:52

Vanesa Havlíková

Olga Menzelová prozradila trik na krásu. Masáž jazykem vypadá divně, ale funguje

Olga Menzelová ukázala trik, jak předcházet vráskám

Přestože je Olga Menzelová (44) maminkou tří dětí, dlouhodobě se může chlubit perfektní postavou a její obličej je téměř bez vrásek. Možná v tom jistou roli hrají i dobré geny, ale vdova po režisérovi Jiřím Menzelovi (†82) se občas o své tipy a triky ráda podělí. V rozhovoru pro magazín Showtime ukázala, jak si dělá jemnou masáž jazykem.

Jednu z nejvýraznějších Češek redakce magazínu Showtime zastihla na charitativní akci, na kterou vzala i svého havanského psíka, se kterým ráda tráví volný čas.

„Na této akci jsem poprvé, tak se těším, až si to tady projdu. Je skvělé, že nějaké takové zařízení vůbec existuje a opuštění pejsci tak mají kde být. To, že se devadesát procent z nich vrátí k majitelům, je úžasný úspěch,“ popsala Showtimu své pocity Olga Menzelová v jednom z pražských útulků.

Sport je pro Menzelovou zábava i vášeň

Olga je známá tím, že na svých sociálních sítích pravidelně sdílí různé tipy a vychytávky. Radí například s tím, jak dětem doma vyrobit obaly na sešity, také doporučovala, jak si doma zacvičit s vařečkou. Kam ale na takové nápady chodí?

„Existuje takové hezké české pořekadlo: ‚Nouze naučila Dalibora housti.‘ Já jsem máma jako každá jiná, obyčejná. A jako spousta těch maminek nemám příliš času, a tak jsem se naučila využívat příležitostí. To znamená, že když chci nějak vypadat a vím, že je pro mě důležitý sport a udržovat se, tak si tu příležitost musím najít i doma,“ rozpovídala se Olga Menzelová, která se snaží udělat si čas na sport opravdu kdykoliv.

„Problém je v tom, že mám spoustu dalších tipů, ale nemá mě většinou kdo natočit nebo není vhodná situace. Zkrátka není jednoduché udělat video, aby to nějak hezky vypadalo, aby to nebylo vyumělkované a abych to mohla zveřejnit,“ dodala Olga otevřeně.

Olga Menzelová radí, jak na vrásky i ploché břicho

Olga Menzelová během rozhovoru předvedla i jeden trik, o kterém doposud na svých sociálních sítích nemluvila. Ocení ho zejména ženy, které trápí vrásky na tváři.

„To jsem ještě nestihla zveřejnit. Jedná se o trik při boji s vráskami, které se nám ženám dělají. Dělají se samozřejmě i mužům, ale ti to většinou moc neřeší. Jedná se o cvik z jógy, který mě naučila moje lektorka. Je to masáž jazykem a můžete to dělat kdekoliv a působí to výborně. Vypadá to sice trochu divně, ale kůže je potom hezky vypnutá,“ poradila Olga a cvičení předvedla na kameru.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.