Herečka Veronika Freimanová přišla o maminku i tchyni. Dožily se úctyhodného věku

Herečka Veronika Freimanová (67) prožívá velice těžké období. Během krátké doby totiž přišla o dvě blízké ženy svého života. Není tomu tak dávno, co jí zemřela tchyně a teď přišla i o svou milovanou maminku.

Bolest a smutek, který aktuálně herečka a její rodina prožívá, se dá jen stěží popsat slovy. Každý, kdo přišel o milovanou osobu si dokáže představit to, co se odehrává v člověku, který někoho ztratil… Herečka Veronika Freimanová, kterou mohou diváci znát například ze seriálu ZOO, si vzala svého muže, architekta Vladimíra Boučka (67) v roce 2013. S jeho maminkou měla velice hezký vztah, který se za ty roky stále více budoval a prohluboval. Věra Boučková (†90) zemřela minulý rok v listopadu a pro herečku to bylo velice obtížné. Aby toho nebylo málo, tak o pár týdnů později nadobro odešla její milovaná maminka, kunsthistorička Milena Freimanová (†96), což hereččinu bolest ještě více prohloubilo.

Mohlo by vás zajímat: Veronika Freimanová netušila, že dělá konkurz do Hollywoodu. Lekla se a utekla

S maminkou byla v neustálém kontaktu

Herečka měla se svou maminkou moc hezký vztah „Maminku milovala, byla s ní v neustálém kontaktu a často ji navštěvovala v Praze na Pankráci, kde stará paní bydlela,“ prozradili deníku Aha! sousedé Veroniky a jejího manžela.

Milena Freimanová trpěla Alzheimerovou chorobou, ale byla se o sebe schopná starat až do poslední chvíle. „Potom, jak už to bývá, to šlo ráz na ráz. Dožila se ale krásného věku. Oni mají Freimanovi dlouhověkost v rodině dědičnou,“ sdělil anonymní zdroj. Veroničina babička se dožila věku 104 let a svou vitalitu si udržovala do konce života. „Možná by žila ještě déle, ale život už ji nebavil. Vzpomínám, jak se rozčilovala, když jí někdo po stovce přál k narozeninám ještě jednou tolik,“ sdělila v minulosti Freimanová.

Hereččina maminka Milena Freimanová byla také autorkou dvou knih. První z nich se jmenuje Povědomí tradice v novodobé české kultuře – Doba Bedřicha Smetany a druhá je poupravenou verzí skutečného deníku jejího otce a jmenuje se Přísaha – Deník legionáře Ladislava Preinigera. Zastřelili ho nacisté za činnost v odbojové organizaci Obrana národa, a to 1. října 1941.

Čtěte také: Veronika Freimanová odhalila recept na elixír mládí. Čemu vděčí za to, že nestárne?

Veronika Freimanová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Odchod babičky byl těžký i pro vnučky

Tragédie pochopitelně zasáhla celou rodinu a bolest pocítily také Mileniny vnučky – Tereza (36) a Markéta (30). Obě dcery má Veronika Freimanová z prvního manželství s režisérem Jaroslavem Brabcem (68). „Měly babičku moc rády a pohřeb pro ně byl – stejně jako pro jejich mámu – krutý,“ popsal zdroj rodinné emoce. „Byla to skvělá, inteligentní ženská. Pracovala jako odpovědná redaktorka v Odeonu, kde redigovala knihy,“ zavzpomínali s úctou na adresu zesnulé Mileny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.