Veronika Freimanová a Lucie Šteflová opět spolu v seriálu. Shledaly se po jedenácti letech

Štědrý sponzorský dar – ZOO (137)

Herečka Lucie Šteflová (28) kdysi bývala seriálovou vnučkou Veroniky Freimanové (68). Od té doby už uplynulo dlouhých 11 let. Práce je nyní znovu spojila. I když se před kamerou nepotkávají, vynahrazují si to alespoň ve společné šatně.

Ačkoliv nemají v populárním seriálu z prostředí zoologické zahrady společnou linku, a v ději je tak vedle sebe neuvidíme, cizí si rozhodně nejsou. Znají se už roky. „Mrzí mě, že se spolu nepotkáváme na place. Žádnou scénu jsme neměly společnou, vynahrazujeme si to ale v šatně. Tu spolu sdílíme. I maskérnu, tam je to naše,“ prozrazuje Lucie Šteflová, která je za natáčení vděčná.

S láskou však vzpomíná i na to minulé. „Hrála jsem s Veronikou v jiném seriálu, je to už jedenáct let, a přesně si vybavuji ty paruky, které před kamerou střídala. Vždy ráno přišla krásná Veronika do maskérny a tam jí nasadili babičkovskou paruku. A najednou zestárla o třicet let. Měla to obráceně, většinou je to v maskérnách tak, že z vás dělají ještě větší krásky,“ svěřila se herečka.

Ve chvíli, kdy Lucie nastoupila do ZOO, je tak čekalo milé shledání. „Pamatovala si mě, bylo to fajn. Dokonce tvrdila, že jsme spolu točily i jednu pohádku, ale nevím… To myslím, že ne,“ usmívá se Lucie Šteflová, jejíž Katku Kytkovou trochu potrápí láska. Do partnerského seriálového života s Charliem v podání Marka Němce vstoupí Denisa Nesvačilová coby Dominika. Katku v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě, okouzlí milým chováním a darem, který věnuje jejímu psímu útulku. Jenže Dominika má svoje plány.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.