Michaela Pecháčková se v seriálu s hrůzou v očích opět posadila za volant

Michaela Pecháčková nabourala do voliéry

Téměř po dvou letech musela herečka Michaela Pecháčková (19) coby seriálová Sid opět usednout za volant vozíku. S tímto dopravním prostředkem nemá dobré zkušenosti. Když ho řídila naposledy, nabourala.

Od té doby, co devatenáctiletá Michaela Pecháčková zajela coby Sid s vozíkem do ptačí voliéry, už se za volant neposadila. Obavy měla ona, kolegové i členové štábu. Nyní se ale znovu odhodlala.

„Teď už je ta historka úsměvná a legendární. Měla jsem jet rychle s vozíkem, aby mě nepoznala moje seriálová mamka Sabina Laurinová, která tenkrát ještě nevěděla, že pracuji v zoo. Do toho jsem se měla vyhýbat návštěvníkovi – komparzistovi – a pak prudce zatočit. Nepovedlo se a já zajela do ptačí voliéry. Když to viděla Sabina, probudila se v ní legendární vrchní sestra a šla mě zkontrolovat. Asistenti mě vydolovali, vyndali mi pár větví z vlasů… Ale co bylo hlavní: Nikomu se nic nestalo, všichni přežili a pelikáni zůstali bez újmy,“ vypráví Michaela dnes už se smíchem s tím, že dál za ni brázdila cesty po zoologické zahradě dublérka.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Michaela Pecháčková se bála řídit v zoo

Nyní však nastal čas nasednout zpátky za volant a vydat se na cestu. „Byla jsem dost nervózní. Od té doby, co se tohle stalo, jsem neřídila. Sid musela jet za Filipem, a tak jsem nasedla. Byla jsem uklidňována, že pojedu rovně, pomalu, ale i tak… Jen chci pro pořádek dodat, že jezdím na místech, kde nejsou návštěvnici, jen štáb, místo natáčení je uzavřené a vždy jsem popojela jen kousek. Jinak bych si netroufla,“ přiznává herečka, která věc nebere vůbec na lehkou váhu.

Čtěte také: Kamil s Markétou vrací úder. Zamilovanému Albertovi zničí nový vztah

Zážitek s řízením má za sebou a věří, že zase na chvilku bude klid. „Uvidíme, zda bude nějaké příště, ale pokud ano, věřím, že to bude lepší a nic se nestane. Sabina zůstane klidná, všechna zvířata v zoo budou v bezpečí a já se budu jen zlepšovat. Praxe dělá mistra, ale pokud teď zase pár měsíců volant neuvidím, zlobit se nebudu,“ dodává představitelka Sid, na niž se můžeme těšit v dalším díle seriálu ZOO v úterý večer na Primě. Spolu s Haďákem ji čekají nepříjemnosti ohledně jeho vizí. Kolegové jsou totiž přesvědčeni, že je schopen vidět do budoucnosti a věštit jim na počkání, či dokonce za peníze. Není divu, že je z toho rozčílený nejen Adam, ale i starostlivá Sid.

Pokud se vám serál ZOO líbí, ohodnotte ho na Kinoboxu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.