Vivienne Westwood dětské módy. Česká návrhářka Viky se takovému označení brání

Viky slaví úspěch coby návrhářka – ZOO (139)

Z Evy Burešové (30) coby Viky se stala módní návrhářka. A velmi úspěšná. Její přehlídka zaznamenala nebývalý ohlas a krásná brunetka sklízí samé pozitivní recenze. Zaznívají dokonce hlasy, že je z ní Vivienne Westwood dětské módy. Jenže ona sama z toho v oblíbeném seriálu žádnou radost nemá. Proč? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Nebyla by to Viky, kdyby u ní šlo všechno hladce a bez jakýchkoli problémů. A tak se ani její první módní přehlídka neobešla bez potíží. Krátce před začátkem zakusila vztek a pomstu těhotné Mariky, když kvůli odmítnutí jít jí za svědka rozstříhala připravené oblečení. Přestože to Viky chtěla vzdát a celou akci odvolat, dvojčata ji zastavila a společně kousky narychlo opravily. Právě tento nevšední punk sklidil nebývalé ovace.

Ohodnoťte seriál ZOO na Kinoboxu.

Zatímco Izy i Tes se ze sestřina úspěchu radují, ona sama radostí rozhodně neskáče. „Není to něco, čím bych se chtěla prezentovat,“ shrne jednoduše. Jenže sláva si ji prostě najde. V zoologické zahradě potká první fanynku. A ne ledajakou. „Jsem naprosto unešená. Byla to pecka! Něco takového se tady v Čechách nevidí,“ zahrne ji chválou známá fashion blogerka v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. „Jste taková Vivienne Westwood české dětské módy,“ lehce zaskočí Viky svým výstižným označením.

Chcete být součástí smečky? Zahrajte si v seriálu ZOO!

Tes je nadšená a sestře úspěch přeje, partnerka fotografa Filipa ale štěstím stále nehýří. „Má statisíce followerů, takže z tebe může udělat někoho populárního,“ mrká spokojeně Tes, zatímco Viky se zhrozí. Není jí to ale nic platné. Příspěvku na sociální síti se okamžitě chytnou v médiích. „Píšou o tobě jako o reinkarnaci Vivienne Westwood. Máš její lehkost, cit pro detail a rebelii,“ hodnotí punkovou kolekci Viky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.