Kopřivová, Decastelo nebo Třešničková. Hvězdy na přehlídce Vandy Jandy zářily i propadly

Přehlídka módní návrhářky Vandy Jandy se nesla v duchu růžové barvy. Mercedes-Benz Prague Fashion Week opět ukázal, že prestižní módní událost umí přilákat davy příznivců i v Česku. Kdo ze slavných osobností si ji nenechal ujít?

Vanda Janda patří bezpochyby mezi přední slovenské módní návrhářky. Na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku oslavila svou devátou show a zároveň 26. narozeniny. Její aktuální kolekce byla popsána jako rafinovaná, výrazná a zároveň jemná a ženská. A kdo z řad slavných osobností si přehlídku této slovenské divy nenechal ujít?

Mohlo by vás zajímat: Každou přehlídkou se vytvoří větší chtíč, říká známá módní návrhářka Vanda Janda

Veronika Kopřivová

Nechyběla například Veronika Kopřivová, která na akci dorazila v košilových šatech bílé barvy. Ty doplnila o vysoké černé kozačky a malou kabelku stejné barvy. Outfit působil ležérně, s páskem by ale byl ještě o třídu výše.

Mohlo vám uniknout: Oblékejte se jako zbohatlíci. Trend Old Money Aesthetic ukazuje návrat staromódního luxusu

Eva Decastelo

Eva Decastelo vsadila na dlouhé černé šaty s průsvitnými rukávy. Celý outfit doplnila velice dramatickým make-upem a culíkem vyčesaným nahoru. K tomu zvolila bundu oversized střihu ve velice výrazné barvě. Její netradiční styl nás zaujal, avšak nutno říct, že šaty Evě navzdory černé barvě zbytečně přidávají kila, jejich neforemný střih totiž nelichotí postavě.

Nikol Moravcová

Modelka Nikol Moravcová dorazila v modelu, který svým nádechem připomínal styl Old Money Aesthetic. Starorůžová minisukýnka se ke stylu módní návrhářky, která se svou slabostí pro růžovou barvu netají, skvěle hodila. K ní Nikol měla černý top a celkový outfit doplnila o delší sako. Nechyběly lodičky, které hezky prodlužily nohy. Za nás palec nahoru.

Čtěte také: Móda z festivalu v Benátkách: Nechyběl šarmantní Clooney, šaty z pekla ani nahota

Týnuš Třešničková

Na akci nechyběla ani influencerka Týnuš Třešničková. Ta se objevila v bílé róbě až na zem, která odhalovala ramena. Šaty doplnila průhlednými rukavičkami v černé barvě, s nimiž sladila pásek a malou kabelku. Vypadala noblesně a moc jí to slušelo.

Podívejte se, jak vypadají přehlídky na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.