Celebrity

30. srpna 2023 09:31

Tomáš Durčák

Veronika Kopřivová začíná novou etapu se svou holčičkou. Pořídila si nové bydlení

Ani ne dva týdny poté, co modelka Veronika Kopřivová (32) na svých sociálních sítích potvrdila spekulace a oznámila rozchod s otcem dvouleté Elly Miroslavem Dubovickým (31), přichází další velká novina. Single máma se totiž pochlubila, že sobě a dcerce pořídila pro nový společný začátek i nové bydlení.

Moderně vypadající domek Kopřivová sdílela na Instagramu. Stojí před ním v nadšené póze a v ruce zřejmě třímá podepsanou kupní smlouvu. „Čeká nás s tou mojí holčičkou nová etapa. Pořídila jsem v Praze další nemovitost, tentokrát větší, aby Ell měla svůj pokojíček, herničku, výběh na zahradu a já svoji pracovnu s šatnou… prostě víc prostoru na všechny krámy,“ pochlubila se novým bydlením finalistka České Miss 2012.

Veronika pravděpodobně očekávala, že reakce některých komentujících na tuto novinu by nemusela být pozitivní. A tak ve svém textu rovnou připsala: „Jo a neberte to jako chlubení, spíš jako motivaci. Věřte si a běžte si za svými sny, protože nikdo jiný to za vás neudělá. Já jsem pyšná na tu obyčejnou holku, která si vždy sama ze všech těch velkých snů dělá skutečnost. Ano, s radostí a pokorou se chválím,“ dodala Kopřivová, která se ještě stále vyrovnává s rozchodem s Miroslavem Dubovickým, s nímž má malou dceru Ellu.

O jejich možné vztahové krizi se šuškalo celé léto vzhledem k tomu, že se spolu neobjevovali na veřejnosti a i letní dovolenou Veronika očividně trávila sama. „Je to už delší dobu, co spolu netvoříme pár,“ napsala nakonec Veronika 17. srpna s tím, že sdílet tuto informaci veřejně pro ni není snadné. Zároveň však dodala, že rozchod rozhodně pro dvouletou Ellu nebude znamenat žádné strádání.

Modelka od roku 2021 společně s Miroslavem Dubovickým vychovává dceru Ellu:

„Ta nejdůležitější role nám zůstává. Jsme máma a táta, dva fungující rodiče a zároveň přátelé. Míra je ten nejlepší parťák, kterého jsem kdy poznala a já jsem šťastná a vděčná, že jsme spolu šli několik let životem a přivedli na svět naší dokonalou holčičku. Ell nás bude pojit už navždy,“ stálo ve smutném, ale zároveň i dojemném textu Veroniky, která všechny ubezpečila, že spokojenost jejich společné dcery je pro ně tím nejdůležitějším.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.